Det buldrer løs i den danske bokseverden i øjeblikket, hvor udfordringerne mellem kollegaerne lige nu flyver afsted.

Fredag sprænger Mogens Palles profilerede boksetræner, den tidligere sværvægter Sherman Williams, så rammerne på vegne af hans bokser Ditlev Rossing.

Cruiservægteren har allerede markeret sig ved at udfordre Team Sauerlands Micki Nielsen.

Men nu udvider Sherman Williams, som i sin aktive karriere har bokset blandt andre Evander Holyfield, så udfordringen og kommer med en særdeles overraskende melding.

Ditlev Rossing og hans træner Sherman Williams er på krigsstien i øjeblikket. (Pressefoto) Vis mere

Nu skal Ditlev Rossing pludselig også have en kamp mod den danske sværvægter Kem Ljungquist.

»Når man føler, at man har potentiale til at blive den bedste, må man starte i sit hjemland. Micki Nielsen er med i Sauerland-stalden. Vi vil meget gerne besejre Sauerlands forskellige cruiservægtere. Derefter kan vi også gå op og slå deres unge sværvægtere i Skandinavien. De har eksempelvis Kem Ljungquist. Alle er på vores radar i den nærmeste fremtid,« siger Sherman Williams i en pressemeddelelse.

Sherman Williams hævder også, at Ditlev Rossing trods sin mindre størrelse har 'banket' Kem Ljungquist i sparring.

»Vi har allerede banket Kem Ljungquist til sparring. Han kom i sin tid forbi vores gym for at træne med os, før han blev professionel. Ditlev Rossing håndterede ham uden problemer, selvom han altså kun er cruiservægter. Så med nogle ekstra pund på kroppen kan han også slå sit navn fast i sværvægt, hvis det skal være,« udtaler Sherman Williams.

Kem Ljungquist og hans manager ryster på hovedet af Sherman Williams efter en ny udfordring. Her ses Kem Ljungquist efter sparring med stjernen Tyson Fury. (Foto: Team Sauerland) Vis mere

Kem Ljungquist er både overrasket og en smule rystet over at læse Sherman Williams' udlægning af sparringen med Ditlev Rossing.

»Det er fuldstændig... Jeg kan slet ikke se, hvor de får det fra. Det er et salgstrick fra deres side af for at sælge billetter. Tomme tønder buldrer mest,« siger Kem Ljungquist til B.T. og fortsætter:

»Jeg har været ude at sparre med dem, også jeg har altså sparret med Ditlev ved flere landsholdssamlinger som amatør, og jeg har aldrig følt mig truet.«

Er du blevet banket af Ditlev Rossing til sparring?

Her ses Sherman Williams i ringen til træning i Valby, hvor han også træner sværvægteren Pierre Madsen til venstre. Vis mere

»Jeg ønsker ikke at blive trukket ind i det der, hvor de har noget kørende med alle danske boksere. Det er jeg så lidt nu, og jeg er aldrig blevet revet rundt af nogen, og jeg er heller ikke bange for at møde dem,« siger han.

Giver det dig ikke lyst til at bevise noget andet?

»Den tid skal nok komme ude i horisonten,« fastslår Ljungquist, der er ubesejret som professionel.

Mens Kem Ljungquist mest er forundret over Sherman Williams, er vreden stor hos sværvægterens manager Peder Forsman. Han har ikke meget til overs for Mogens Palles boksetræner.

»Sherman Williams må være Mogens Palles og Danish Fight Nights svar på 'komiske Ali'. Det er kun dybt useriøse meldinger og udfordringer, der kommer fra dem. Jeg håber, at Mogens Palle får styr på sine ansatte,« siger Peder Forsman og tilføjer:

»Held og lykke til Ditlev i hans kamp for at vise, at han er den stærkeste i mange vægtklasser. Jeg kan se, at han lørdag begynder i supermellemvægt,« siger Forsman og henviser til, at Rossings modstander ved lørdagens Danish Fight Night, Viktor Polyakov, normalt gør sig i lavere vægtklasser end den tunge cruiservægtklasse.

Peder Forsman er i øvrigt også manager for Dina Thorslund, der vil have en kamp mod Sarah Mahfoud, som er på kontrakt hos Mogens Palle...