Mogens Palle henter et gammelt og velkendt navn i den danske boksehistorie frem igen til sit kommende stævne på Frederiksberg. Det sker, når Lolenga Mock møder den tidligere verdensmester Manny Siaca fra Puerto Rico.

Manny Siaca (25-8, 20 KO) skrev sig ind i dansk boksehistorie, da han som regerende verdensmester i 2004 tabte til en ung og fremadstormende Mikkel Kessler, der i Brøndby Hallen tævede puertoricaneren og tog sit første VM-bælte i karrieren hos WBA i supermellemvægt.

Siden nederlaget til Mikkel Kessler har Manny Siaca bokset ti kampe, hvor syv er vundet, mens tre blev tabt - to af dem var VM-kampe.

41-årige Manny Siaca skal nu efter nogle års pause i ringen mod Lolenga Mock, der tager imod på hjemmebanen i Frederiksberg Hallerne, når Mogens Palle og Brian Nielsen inviterer til Danish Fight Night den 7. oktober.

Lolenga Mock, der er landets højst rangerende bokser på tværs alle vægtklasser ifølge det uafhængige boksemedie Boxrec, frygter ikke sin kommende modstander. Heller ikke selv om det er en tidligere verdensmester, som træder ind i ringen.

»Som tidligere mester er han naturligvis en verdensklassebokser. Men det er ikke noget problem for mig, at han møder ind i topform. Jeg forbereder mig altid på at kunne håndtere alle modstandere ved selv at være i fremragende form. Jeg er meget disciplineret med min træning. Alt er under kontrol. Jeg ville være i stand til at bokse allerede i morgen, hvis det skulle være,« siger Lolenga Mock i en pressemeddelelse.

Foto: Uffe Weng
Vis mere

Selv i en alder af 45 år har Lolenga Mock vist imponerende takter i sine seneste ni kampe, som alle er blevet vundet mod flere gode navne. Sidst gik det udover den engelske bokser Luke Blackledge, der blev slået på point.

»I min sidste kamp besejrede jeg en ung og sulten løve i Luke Blackledge i en kamp, som mange i boksemiljøet troede, at jeg ville tabe. Det var også en hård opgave, men jeg var velforberedt og besejrede ham overbevisende og vandt næsten alle omgange. Jeg går ind i ringen med den samme indstilling til denne og alle øvrige kampe,« siger Lolenga Mock.

Mogens Palle ser frem til kampen 7. oktober, hvor han fortæller, at Lolenga Mock med en sejr kan se frem til en 'spændende opgave', når Mogens Palle inviterer på jubilæumsstævne 11. november for at markere, at han har været promotor gennem 60 år i professionel boksning.

»Lolenga Mock jagter sin 10. sejr i træk og fortjener stor ros og anerkendelse for sine sportslige bedrifter. Hvis han vinder sin kamp den 7. oktober, er der lagt op til en meget spændende opgave ved jubilæumsstævnet i november,« siger Mogens Palle

Uover Lolenga Mock kommer mange andre af Mogens Palle og Brian Nielsens boksere i ringen på Frederiksberg. Således skal Ditlev Rossing, 'Vild med Dans'-vinderen Sarah Mahfoud, Enock M. Poulsen, Pierre 'Pretty Ricky' Madsen, Ali Mohamed, Andreas Lynggaard og Tobias Sørig i kamp.