Lyt til artiklen

MMA-verdenen er i chok, efter at en MMA-fighter i Indien døde, da han blev ramt af et brutalt slag i hovedet

Det skriver flere medier herunder news.com.au.

Rædselsoptagelser viser den 23-årige kickbokser Nikhil Suresh kollapse efter at være blevet slået i ansigtet af sin modstander sidste søndag under en kickboksekamp.

Dommeren var hurtig til at stoppe kampen, da Suresh lå ubevægelig på jorden.

Paniske tilskuere skyndte sig ind i ringen for at hjælpe Suresh, og han blev hurtigt kørt på hospitalet til behandling. Desværre døde han fire dage senere af sine kvæstelser.

Nikhil Suresh, der startede med kickboksning for to år siden, deltog i et K-1 kickboksning-mesterskab på statsniveau arrangeret af K-1 Kickboxing Association of Karnataka i Indien.

På tilskuerpladserne sad Sureshs far, som knust måtte se sin søn blive hastet afsted. Senere har han indgivet en klage til politiet over sin søns død og anklagede arrangørerne for uagtsomhed.

Og siden da har begivenhedsarrangøren været meldt savnet, forklarer politiet.

Sureshs sorgramte træner, Vikram Nagaraj, beskrev Suresh som en 'smuk sjæl' i en følelsesladet hyldest.

»Det er med dyb sorg, at jeg påtager mig byrden at bringe den frygtelige nyhed, som vi alle frygtede. Min dreng Nikhil besluttede at hænge sine handsker i dag. Hans smukke sjæl efterlod os efter en hård kamp på trods af den bedste lægehjælp. Han vil for evigt være i vores hjerter og minder. Jeg er knust over tabet.«