Lorna Morton oplevede i oktober sidste år sit livs mareridt, da hendes 24-årige søn, rugbyspilleren Liam Hampson, døde efter et tragisk fald på en natklub i Barcelona.

På trods af at videooptagelser fra natklubben kunne fastlægge, præcis hvad der var sket i forbindelse med ulykken, ønskede Lorna Morten ikke at se videoerne.

»Jeg har ikke set det (videooptagelserne, red.). Jeg havde bare brug for at vide, at han ikke led. Da jeg først vidste det, ønskede jeg ikke at kende flere detaljer,« fortæller hun i det australske tv-program Sunrise.

Du kan se hele interviewet nederst i artiklen.

Vennerne nåede blandt andet til oktoberfest på deres rejse gennem Europa.
Vennerne nåede blandt andet til oktoberfest på deres rejse gennem Europa. Foto: Instagram
Vis mere

Det tragiske fald skete, efter at Liam Hampson passerede gennem to nødudgange på jagt efter et badeværelse på den spanske natklub Sala Apolo.

Den unge australske rugbyspiller sad derefter fast på en afspærret terrasse, hvilket fik ham til at hoppe over en barriere. Et hop, der fik fatale konsekvenser.

Hampson styrtede direkte i døden og efterlod vennerne, han var sammen med, dybt chokerede.

Vennegruppen, som var på ferie gennem Europa, sluttede deres tur på ganske tragisk vis, men Lorna Morton trøster sig ved, at hendes søn havde en god tid inden sin død.

»Du vil bare det bedste for dine børn, og han fortjente at leve et langt liv. Livet er så grusomt. Han var den mest venlige, kærlige og positive person. Han havde altid et smil på læben,« siger moren, mens hun kigger på barndomsbilleder af sønnen.

Efter Liam Hampsons død er der blevet oprettet en fond i hans navn, som har til formål at støtte unge mennesker i at opnå deres akademiske og sportslige mål.