Mie Skov er taget til russiske Kazan for at være ved sin kæreste.
Mie Skov er taget til russiske Kazan for at være ved sin kæreste.

Mie Skov har sat sit liv på pause.

Det skete i det øjeblik, hun for en uge siden fik opkaldet: Kæresten Carsten 'Nuller' Mogensen er faldet om 2.200 kilometer væk, hvor han ellers skulle være en afgørende figur på det danske EM-hold i badminton.

I stedet er han kørt på hospitalet. Det er alvorligt. Han skal opereres i hjernen.

dsgvqwerg12412

sdasd asd as das das dasd as dasd as das dasd

Så nu befinder hun sig i Kazan et godt stykke øst for Moskva sammen med parrets otte måneder gamle søn, Benjamin Noah. Her haster hun dagligt frem og tilbage gennem den sneklædte russiske millionby – fra sit hotelværelse til den hospitalsstue, hvor Carsten ’Nuller’ Mogensen ligger indlagt. Og tilbage igen.

»Når jeg er ved Nullers side, er der en der holder øje med ’Lilletrolden’ her på hotellet, og når jeg er på hotellet, holder jeg øje med ham. Jeg passer på mine drenge, så godt som jeg kan,« siger Mie Skov:

»Efter operationen er det gået fremad. Og det krydser vi bare fingrene for og beder til englene om, at det bliver ved med at gøre.«

KØB AVISEN ELLER BT PLUS HER OG LÆS HELE INTERVIEWET MED MIE SKOV. HER FORTÆLLER DEN TIDLIGERE BORDTENNISSPILLER OG ’VILD MED DANS’-VINDER FOR FØRSTE GANG OM TIDEN, EFTER DEN SKÆBNESVANGRE BESKED KOM FRA RUSLAND.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.