Mads Laudrup lancerer en ny hjemmeside, hvor fans kan betale forskellige mere eller mindre kendte mennesker til at sende en videohilsen eller optræde til et privat arrangement.

Har du 599 kroner, og kunne tænke dig en personlig videohilsen fra eksempelvis Hans Lindberg, Jokeren - eller fra den anden ende af spektret - Marcel Rømer fra Viborg?

Så har du nu chancen for at komme i kontakt med din yndlingsstjerne i alt fra fodboldspillere, over tv-værter og til popsangere. Således gik Michael Laudrups ældste søn, Mads Laudrup, tirsdag i luften med en ny internetportal med navnet bookenstjerne.dk.

Ideen til kendisportalen har Mads Laudrup, der stadig selv spiller i Helsingør i 2. division øst, fået sammen med den tidligere fodboldspiller Brian Gellert.

- Vi har samlet et udvalg af stjerner ét sted og gjort det muligt for fans at bestille personlige videohilsner til sig selv eller andre - f. eks. til familiens aktuelle fødselar, den vordende konfirmand med flere - ligesom vi også formidler stjerner til foredrag, arrangementer og events etc., siger Mads Laudrup i en pressemeddelelse.

Lige nu råder bookenstjerne.dk over i alt 154 danske 'stjernenavne', men det er målet, at endnu flere vil blive en del af bagkataloget fremover.

- Vores mål er at blive i stand til at formidle videohilsner og andre fanydelser og services til danske fans fra snart sagt samtlige Danmarks største og populæreste stjernenavne og personligheder - og vi er nu klar til at sparke bookenstjerne.dk rigtig godt i gang, siger Mads Laudrup

Stjerneparaden tæller folk som håndboldspilleren Bo Spellerberg, Brøndbys Thomas Kahlenberg, tv-værten Claus Elming, kendis-frisøren Dennis Knudsen, kronprinsens tidligere kæreste og sanger Maria Montell samt svømmeren Jeanette Ottesen.

Listen tæller dog også mere ukendte navne i den brede danske offentlighed. Eksempelvis kan man også booket en del spillere fra Superliga-oprykkerne fra Hobro samt mindre kendte spillere som Frans Putros fra Silkeborg og Thomas Mikkelsen fra OB.