Deres forhold har allerede skabt mange overskrifter. 

Og Larsa Pippen og Marcus Jordan, der er søn af legenden Michael Jordan, er da heller ikke bange for selv at tale om det. 

Dog mener de, det gik for vidt, da de gæstede podcasten 'Pablo Torre Finds Out'. 

Ifølge parret var værterne nemlig alt for farvede, da de skulle præsentere parret inden interviewet. 

»Vi medvirker i podcasts, og når folk taler om os, føler jeg, de stadig ikke ved, hvem vi er. Der blev snakket meget lort, inden vi kom på,« siger Larsa Pippen i parrets egent podcast 'Seperation Anxiety'. 

I den første halve time af showet blev parrets forhold omtalt som 'en vaskeægte sæbeopera-romance', ligesom både produceren og værterne spekulerede i, hvorvidt forholdet er ægte, eller om der er tale om et stunt.

Parret lagde efterfølgende mærke til, hvordan tonen pludselig blev en anden, da interviewet startede. 

»De har tydeligvis lyttet til vores podcast, men vores interview var meget fluffy. Jeg føler, deres kommentarer inden var meget biased,« siger Marcus Jordan.

Parret har fået massiv opmærksomhed, efter de stod frem som kærester.
Parret har fået massiv opmærksomhed, efter de stod frem som kærester. Foto: Mpi04/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Ved du, hvad problemet er? Jeg tror, vi er for flinke, for vi taler ikke om andre, og vi er bare et sted, hvor vi bare gerne vil være sammen. Samtidig tænker jeg: 'Hvorfor hader alle de mennesker os?'. Fordi de selv har det elendigt. Det må være derfor,« lyder konklusionen fra Larsa Pippen.

Hun var tidligere sammen med Scottie Pippen, der sammen med Michael Jordan var blandt stjernerne på et af de største basketballhold nogensinde. 

De vandt seks mesterskaber med Chicago Bulls, men efterfølgende er deres venskab gået i stykker. 

Først kom dokumentaren 'The Last Dance', hvor Pippen beskyldte produktionen for ikke at give Michael Jordans holdkammerater deres del af fortjenesten.

Og efterfølgende fandt Larsa Pippen og Marcus Jordan så sammen, hvilket ikke ligefrem var med til at redde venskabet.