Søndag aften ramte en frygtelig nyhed, da det blev bekræftet, at Kobe Bryant er blevet dræbt i et helikopterstyrt.

Det samme blev otte andre om bord. Og en af dem var Kobe Bryants 13-årige datter, Gianna Maria. I første omgang var den officielle melding, at der var tale om fem personer og ikke ni i alt.

Det bekræfter Calabasas' borgmester, David Shapiro, til NPR.

Flere medier, herunder TMZ og ESPN, skriver, at Kobe Bryant og datteren var på vej til en basketballkamp, og at de andre om bord var en anden spiller og en forælder.

Også CNN og Los Angeles Times skriver, at datteren var med.

Helikopteren styrtede ned i Calabasas i Los Angeles søndag morgen amerikansk tid. Efterfølgende lykkedes det for redningsholdet at få slukket branden, og de arbejder nu på at redde noget bevismateriale.

Ifølge TMZ var det Kobe Bryants private helikopter, de var ude at flyve med. En helikopter, han jævnligt brugte, når han skulle rejse – også da han stadig spillede.

Mediet skriver, at Kobe Bryants kone, Vanessa Bryant, ikke var med i helikopteren. De to blev gift i 2001 efter at have mødt hinanden i 1999. Foruden datteren Gianna Maria fik parret døtrene Natalia, Bianca og Capri. Sidstnævnte blev født i juni sidste år.

I sin aktive basketballkarriere spillede Bryant kun for Los Angeles Lakers, som han vandt fem mesterskaber med, inden han stoppede karrieren i april 2016. Han betegnes som en af de største i NBA-historien.

Efter den tragiske nyhed kom, er det væltet ind med ord fra mange stjerner. Mange er i chok.

Basketball-stjernen Dwayne Wade, der nåede at spille sammen med Bryant på det amerikanske landshold ved flere olympiske lege, er en af dem, der er gået til tasterne på Twitter.

'Neeeej, lad det ikke være sandt,' skriver han.