Den lettiske stjerne Porzingis scorede 13 point, inden han måtte forlade banen kort inde i tredje quarter.

New York City. I årevis har basketballholdet New York Knicks skuffet sin store fanskare, men med stjernespilleren Kristaps Porzingis på holdet er Knicks startet sæsonen bedre end normalt i verdens bedste basketballliga, NBA.

Men da New York Knicks natten til fredag tog sin tredje sejr i træk ved at slå lokalrivalerne fra Brooklyn Nets 111-104, måtte Porzingis forlade kampen med en knæskade.

Ifølge nyhedsbureauet AP er der fortsat ingen melding om skadens omfang, men det forventes, at den lettiske spiller står foran en pause.

Porzingis scorede 13 point i kampen, inden han måtte forlade banen kort inde i tredje quarter.

Herefter smed Knicks en føring på ti point, før holdet fik kæmpet sig til sejren mod slut.

De seneste 17 år har storholdet New York Knicks kun vundet en enkelt serie i slutspillet, som holdet kun har nået seks gange i samme periode. Det var i 2013, hvor Boston Celtics blev besejret 4-2 i kampe.

I Porzingis' fravær trådte Courtney Lee i karakter og lavede 27 point for Knicks. Spencer Dinwiddie blev topscorer for Brooklyn Nets. Han lavede 26 point i opgøret.

Knicks ligger efter 28 kampe netop til en slutspilsplads. Holdet har 15 sejre og 13 nederlag.

Der blev også spillet andre steder i NBA natten til fredag.

Her beviste Cleveland Cavaliers igen, at holdet har fundet melodien efter en svag sæsonstart.

Det gik natten til fredag ud over Los Angeles Lakers, der ellers førte størstedelen af første halvleg mod LeBron James og det resterende Cleveland-mandskab.

Netop LeBron James var igen i hopla for hjemmeholdet. Med 25 point, 12 rebounds og 12 assister sikrede superstjernen sig en såkaldt triple-double.

Kevin Love scorede flest point for Cleveland. Den store center satte 28 point på tavlen og lavede 11 rebounds. Cleveland har nu 21 sejre og otte nederlag i sæsonen.

For LA Lakers var den unge forward Brandon Ingram igen i centrum. Han lavede 26 point i opgøret.