Så er det en kendsgerning, at Ken Ilsø forlader SønderjyskE. Den 22-årige angrebsspiller har skrevet kontrakt med FC Midtjylland.

Superligaklubben SønderjyskE's profil Ken Ilsø fortsætter karrieren i FC Midtjylland.

Det blev en kendsgerning, da den 22-årige angrebsspiller mandag aften satte sin signatur på en fireårig kontrakt med FCM, der i øjeblikket ligger under nedrykningsstregen i superligaen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Ken Ilsø er en spiller, der er i stand til at genskabe gnisten på holdet. Han har nogle enestående færdigheder, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham, siger FCM's cheftræner Allan Kuhn til klubbens hjemmeside.

Ken Ilsø har længe været en af dem hjemlige fodbolds mest ombejlede profiler. Med ni scoringer i 28 ligakampe var han i fjor sønderjydernes klart største aktiv, og en række danske klubber har gjort kur til ham. I sin tid i SønderjyskE har han flere gange været udtaget til ligalandsholdet og til en A-landskamp mod Wales.

- Vi vil ikke stå i vejen for spillere, der gerne vil have nye udfordringer. SønderjyskE er en udviklingsklub, der gerne vil vise, at vi kan spotte unge talenter og gøre dem endnu bedre, siger SønderjyskE's sportsdirektør Jacob Gregersen i en pressemeddelelse.

Klubberne oplyser ikke noget om overgangssummen.

/ritzau/