Hun gik i mange måneder stille med dørene. 

Men den verdensberømte sangerinde Jessie J har nu løftet sløret for, hvem hun danner par med. 

'Fuck det. Jeg kan ikke holde på hemmeligheder med al den kærlighed indeni,' skrev sangerinden i sidste uge på Instagram, hvor hun afslørede, at hendes kæreste er den dansk-israelske basketballspiller Chanan Safir Colman. 

Parret er netop blevet forældre til en lille dreng, og sangerinden har i et opslag på sociale medier afsløret, at han har fået navnet Sky Safir Cornish Colman. 

Basketballspilleren Chanan Colman (5) danner par med sangerinden.
Basketballspilleren Chanan Colman (5) danner par med sangerinden. Foto: Brandon Dill/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Jessie J, der står bag store hit som 'Price Tag', 'Domino' og 'Do It Like a Dude', har tidligere skrevet, at hun ønskede at værne om sit privatliv. 

Men efter sønnen er ankommet, har den lykkelige sangerinde med det borgerlige navn Jessica Ellen Cornish ikke længere kunnet holde sin kæreste for sig selv. 

'Det har føltes som den langt bedste dag i mit liv. Mor og far elsker dig mere end noget andet i verden. Hvis du har fulgt min rejse, har du været med til at dele min smerte. Vær med til at dele min glæde,' skriver hun i et opslag på Instagram. 

Jessie J har tidligere fortalt, hvordan hun valgte at få et barn alene, men det endte på ulykkelig vis med en spontan abort. 

Kort tid efter mødte hun Chanan Safir Colman, der er født i Gladsaxe. 

I Danmark har han spillet for blandt andre Svendborg Rabbits, Randers Cimbria og Copenhagen Wolfpack. 

Han har repræsenteret det danske landshold som anfører, og i karrieren har han desuden spillet i både Finland og Israel.