NBA-holdet Cleveland Cavaliers' stime af sejre er tilbage på nul.

Natten til lørdag dansk tid tabte holdet 102-106 til Indiana Pacers, som dermed satte en stopper for Clevelands imponerende periode i verdens bedste basketliga.

Før kampen havde Cleveland vundet 13 kampe i træk. Det var en tangering af klubrekorden for flest sejre på stribe.

Med en sejr over Indiana Pacers ville Cleveland Cavaliers dermed have vundet 14 kampe på stribe, og det havde været ny klubrekord.

Sådan gik det imidlertid ikke, og det skyldtes ikke mindst Indiana Pacers' Victor Oladipo.

25-årige Oladipo stod for 33 af Indianas point. LeBron James lavede 29 point for Cleveland, der var foran 63-57 ved pausen.

Men i tredje quarter tog Indiana Pacers over. Indiana scorede 32 point, mens Cleveland kun lavede 23, og det blev afgørende.

Cleveland ligger på tredjepladsen i Eastern Conference med 18 sejre og otte nederlag. Indiana har 15 sejre og 11 nederlag på femtepladsen.