Efter to nederlag i træk vandt Horsens den femte og afgørende DM-semifinalekamp hjemme over Randers.

Horsens. Horsens IC blev torsdag klar til DM-finaleserien i herrernes bedste basketballrække.

På hjemmebane vandt Horsens 77-73 over Randers Cimbria i klubbernes femte opgør i semifinaleserien.

Randers udlignede til 2-2 i serien mandag med en sejr på 85-81, efter at Horsens tidligere bragte sig foran 2-0.

Efter to sejre i træk måtte gæsterne dog give fortabt.

Horsens førte efter de to første perioder med 40-30, men så kom gæsterne igen og reducerede til 48-50 efter tredje periode.

Opgøret var derfor tæt og spændende ved indgangen til fjerde periode, som også blev lige, men Horsens endte med at hive sejren på fire point hjem.

Derrick Wilson leverede 19 point for Horsens, mens Charlie Burgess blev topscorer for gæsterne med 17 point.

I den anden DM-semifinaleserie, hvor der også spilles bedst af fem kampe, er Bakken Bears efter tre kampe bagud 1-2 mod Næstved.

De to klubber spiller det fjerde opgør den kommende fredag.