De stod der sammen for næsten præcis et år. Uden noget som helst tøj. I Sports Illustrateds legendariske Swimsuit edition.

Her var Caroline Wozniacki kun iført bodypaint. Det samme var den alpine skistjerne Lindsey Vonn.

Danskeren og amerikaneren udgjorde det sportslige indslag sammen med en bunke af modeller sidste år, da magasinet blev præsenteret – og de to har gennem årene udviklet et venskab.

Det fortæller Lindsey Vonn i et interview med TV 2 Sporten.

Her kalder den 32-årige amerikaner forholdet til den seks år yngre dansker for ’et dejligt venskab’.

»Hun er virkelig sød, flink og sjov, og vi skriver sammen hele tiden. Hun er en god veninde, og jeg er glad for, at hun har haft en god sæson,« siger Lindsey Vonn med henvisning til, at Caroline Wozniacki i 2016 vendte tilbage til toppen af verdenstennis.

Skiløberen er i øjeblikket til VM i Schweiz, men hun har også tidligere haft tid i en presset løbs- og træningskalender til at overvære Caroline Wozniackis kampe.

»Vi har meget til fælles. Jeg så hende spille ved Wimbledon for nogle år siden, og vi har hængt ud med hinanden i New York,« siger Lindsey Vonn til TV 2 Sporten.

Det møde har Caroline Wozniacki faktisk tidligere dokumenteret med dette billede:

Da Caroline Wozniacki og Lindsey Vonn sidste år optrådte i Sports Illustrated blev de sammen malet og fotograferet på øen St. Vincent. Her forenede Lindsey Vonn øjeblikket med et foto af venindeparret.

Sådan så det ud, da Caroline Wozniacki optrådte kun iført bodypaint i det berømte badetøjsmagasin:

Og sådan så det ud, da Lindsey Vonn gjorde det samme:

Årets Sports Illustrated Swimsuit edition er endnu ikke udkommet, men det er lige på trapperne.