Den danske bordtennisspiller Mie Skov har besluttet sig for at lægge battet på hylden.

28-årige Skov, der blandt andet har repræsenteret Danmark ved OL i London, stopper med øjeblikkelig virkning. Det fortæller hun til DR og begrunder det med, at hun har brug for nye udfordringer.

- Jeg skal se, hvad livet ellers har at byde på. Jeg har været i sportsverdenen og været en sportspige i 20 år, og jeg synes, det er på tide, at jeg springer ud i nogle nye veje og udvikler mig personligt inden for noget helt andet, siger Mie Skov til DR Sporten.

Første


Mie Skov regnes for at være den bedste kvindelige danske bordtennisspiller nogensinde. Hun har vundet 17 danske mesterskaber og kvalificerede sig i 2012 til OL i London, hvor hun dog røg ud i anden runde. Og netop OL-deltagelsen har været en af årsagerne til, at Skov nu vælger at stoppe bordtenniskarrieren.

- Mit største mål var at repræsentere Danmark ved OL. Og da det lykkedes for mig, var det, som om der faldt en sten fra mit hjerte, og derfra gik luften lidt ud af ballonen, siger Skov til DR

Mie Skov går dog ikke en kedelig tilværelse som arbejdsløs i møde. Hun har nemlig allerede fundet sig et nyt job - denne gang inden for fodbold-verdenen. Fremover skal Skov være konferencier i Brøndbys VIP-lounge.

Første


Mie Skov blev for alvor landskendt, da hun i 2013 vandt det populære program 'Vild med Dans' med dansepartneren Mads Vad.