Caroline Wozniacki gjorde det sidste år - i år er Zlatan Ibrahimovic det skandinaviske islæt.

Den svenske fodboldspiller smider i år alt tøjet i 'ESPN Body Issue', hvor udvalgte kendte atleter hvert år viser deres veltrænede kroppe frem i det amerikanske magasin.

»Når jeg gør noget, så gør jeg det kraftfuldt. Det handler ikke om skønheden, for alle kan se godt ud. Men ikke alle er kraftfulde, og det tilfører jeg,« lyder det fra svenskeren i et interview med ESPN.

Her kan du se Caroline Wozniacki smide tøjet i ESPN Body Issue sidste år

Og selv om han efterhånden er blevet 36 år, mener Zlatan Ibrahimovic ikke, at fodboldkroppen er i forfald.

»Nej, det er perfekt. Jeg er som vin: Jo ældre, jo bedre. Alder er bare et tal, og det hele foregår i hovedet - hvor stærk du er, hvor ung du er, og hvordan du forbereder dig. Jeg træner meget. Jeg forbereder mig godt. Jeg kan lide det, for det driver mig frem. Jeg bliver aldrig tilfreds, for når jeg har det godt, vil jeg have det bedre. Jeg er workaholic,« siger svenskeren, der for nylig er blevet overgået af Christian Eriksen som skandinaviens bedste fodboldspiller i en B.T.-afstemning

Se Zlatan Ibrahimovic på ESPN-forsiden her:

I alt 16 atleter er med i årets ESPN Body Issue. Foruden Zlatan Ibrahimovic er det NFL-spilleren Saquon Barkley, kunstskøjteløberen Adam Rippon, basketballspillerne Breanna Stewart og Sue Bird, fodboldspillerne Megan Rapinoe og Crystal Dunn, den tidligere NFL-spiller Jerry Rice, den tidligere golfspiller Greg Norman, atletikudøveren Tori Bowie, skiløberen Jessie Diggins, NBA-spilleren Karl-Anthony Towns, baseballspillerne Dallas Keuchel og Yasiel Puig, softballspilleren Lauren Chamberlain og wrestleren Charlotte Flair.

Du kan se nogle af dem herunder:

'ESPN Body Issue' udkommer officielt 29. juni.