Emil Reif med gamernavnet ‘Magisk’ var lykkelig, efter han sammen med resten af det danske Counter-Strike-hold Astralis søndag aften vandt den store turnering DreamHack Masters i Marseille.

Det danske storhold besejrede ukrainske Na’Vi i finalen med 2-0 og var det klart stærkeste hold fra start til slut. Efter finalen var Astralis’ nyeste spiller derfor også ret så glad.

»Jeg har faktisk ikke så meget at sige lige nu. Jeg er bare meget, meget glad lige nu. Det er en fantastisk følelse. Det er ved at være halvandet år siden, jeg har vundet en stor turnering, så jeg bare utrolig glad lige nu,« siger en lettere mundlam Emil ‘Magisk’ Reif til BT umiddelbart efter sejren.

Den blot 20-årige dansker kom til Astralis tilbage i februar. Inden sit skifte repræsenterede han det amerikanske hold OpTic Gaming og spillede i USA.

Men da den nu tidligere Astralis-spiller Magnus Kjærbye chokerede alt og alle med sit skifte til det andet danske storhold, North, skulle Astralis på jagt efter en ny spiller. Og her fandt de Emil Reif.

»Det er aldrig nemt at være den nye spiller, for der er også mange, der holder øje med én udefra. Især fordi Astralis førhen også har vundet de største turneringer gentagne gange, og så er der selvfølgelig det pres på mig, at det skulle helst også gerne skulle ske med mig på holdet, siger han og fortsætter:

»Det har været hårdt, men jeg synes, at spillerne har været gode til at hjælpe mig mentalt og spillemæssigt til at kunne performe i de her store kampe.«

Øjeblikket, hvor Emil Reif bliver interviewet af BT, blev efterfølgende foreviget på holdets Twitter-profil:

Og efter en længere periode, hvor Astralis ikke har kunne præstere på samme høje niveau, som de leverede tilbage i starten af sidste år, så er holdet med sejren i Marseille nu igen tilbage blandt de allerbedste i verden.

»Det er en kæmpe ‘booster’. Vi har virkelig arbejdet hårdt, så det er bare super dejligt at kunne sige, at vi endelig har vundet en af de her store turneringer. Og at vi så samtidig kan se, at det faktisk giver pote, når man arbejder hårdt, det er bare så fedt,« siger en lykkelig Emil ‘Magisk’ Reif.

Astralis kunne med sejren i Marseille også glæde sig over en præmiecheck på 100.000 dollars svarende til lidt over 600.000 danske kroner.

Næste turnering for Emil ‘Magisk’ Reif og resten af Astralis-drengene er IEM Sydney. Turneringen i Australien begynder den 1. maj.