Det lignede, at ESPN-værten Pablo S. Torre ville få verdens bedste dag, da han måtte forlade kontoret, fordi hans kone skulle til at føde en lille pige på hospitalet.

Men glædens dag blev undervejs afbrudt af en dårlig nyhed. ESPN har nemlig valgt at lukke ned for tv-programmet 'High Noon' ved udgangen af næste måned. Et program, hvor Pablo S. Torre er en af de faste værter.

Værten fik nyheden, mens han stadig var på hospitalet. Det skriver flere udenlandske medier. Blandt andet New York Post.

Pablo S. Torre har været ved tasterne på Instagram, hvor han fortæller om begge nyheder:

'I går begyndte med, at jeg krammede Bo og sprintede ud af kontoret, fordi min gravide kone var gået tidligt i fødsel. Det sluttede med, at vores tv-program blev stoppet, mens vi var på hospitalet,' skriver han blandt andet.

Bo er en forkortelse for Bomani Jones, der er vært på 'High Noon' sammen med Pablo S. Torre.

Den amerikanske tv-station skulle eftersignende have besluttet at stoppe udsendelserne af 'High Noon' for længe siden. At nyheden blev offentliggjort, mens Pablo S. Torre var på hospitalet, kalder de for en tilfældighed.

'High Noon' er et tv-program, hvor Pablo S. Torre og Bomani Jones vender de mest interessante og aktuelle sportshistorier.

ESPN har forklaret, at de vælger at lukke programmet, fordi der ikke er seere nok. 'High Noon' har haft tre procent færre seere i 2020, end de havde i 2019.

New York Post skriver, at 'High Noon' har haft et gennemsnit på 330.000 seere i 2020.

Den amerikanske tv-station roser de to værter for at være meget talentfulde og for at have skabt et nyanceret program.

Programmet blev sendt for første gang i 2018.