Skal Tottenhams gulddreng Harry Kane virkelig skifte til Arsenal til sommer, har svømmetorpedoen Jeannette Ottesen besluttet sig for at droppe lugten af klor ud med sne og et spring ud i det blå for at komme til vinter-OL i 2018 - og stopper Caroline Wozniacki virkelig karrieren?

Nej, de tre ovennævnte historier er eksempler på, at kreativiteten har vide grænser, når kalenderen siger 1. april - også når de gælder aprilsnarrene i sportens verden.

Caroline Wozniacki forsøger ellers på sin Twitter-profil at fortælle sine tæt på en million følgere, at det er slut med spillet inden for kridtstregerne. Der er dog ikke mange, der hopper på aprilsnarren.

Engelske Daily Express præsenterer en afsløring om, at Harry Kane laver det forbudte skifte fra Tottenham til Arsenal for 50 millioner pund. Således skal Arsene Wenger have låst sig inde i to døgn efter Arsenals 1-2 nederlag til ærkerivalerne tidligere i år for at se Kanes scoringer igen og igen, inden han besluttede sig for at overtale Arsenal-bestyrelse til at slå transferrekorden og hente angriberen hjem til klubben, hvor han spillede et år på akademiet som otte-årig.

Team Danmark muntrer sig også med en spøjs aprilsnar. Således afslører eliteidrætsorganisationen på facebook, at svømmeren Jeanette Ottesen har besluttet sig for at skifte sportsgren efter OL i 2016. Allerede nu er hun begyndt arbejdet på at forbedre sin springkraft med henblik på OL i 2018, hvor hun vil satse på at blive det danske håb i skihop.

Nyheden er oven i købet dokumenteret med en video, hvor svømmeren demonstrerer sin springkraft.

Oleg Tinkov som i forvejen er kendt som en munter fætter - i hvert fald så længe man ikke hedder Bjarne Riis - er tilsyneladende også ude at fejre 1. april på Twitter. Her afslører han således, at han har ansat den skandaliserede Tour-vinder Lance Armstrong som afløser for den fyrede danske team manager.

Tour de France-societetet har tilsyneladende også besluttet at spille med på legen. På den officielle hjemmeside bekendtgør man, at man fremover vil uddele en ny trøje til 'lanterne rouge', den sidste mand i samlede stilling. Den grå lanterne rouge-trøje skal angiveligt symbolisere cyklingens fællesskab.

På Berlingske har man det også sjovt. Her kan man således afsløre, at DBU er på udkig efter en kvindelig landstræner til at afløse Morten Olsen, når hans kontrakt udløber.

Euroman har også lavet en aprilsnar med afsæt i den afgående landstræner. Således har Morten Olsen angiveligt besluttet sig for et jydeloft på landsholdet. Med hårde data, som FCM ikke kunne have leveret bedre, fra den gyldne periode fra 1984-92 konkluderer landstræneren, at Danmark bare fungerede bedst, da der var flest sjællændere og københavnere i startopstillingen.

FC Vestsjælland og Silkeborg ligner sikre nedrykkere, men der er ikke noget, der så slemt, at det ikke kan blive forvandlet til god spas. Det mener man tilsyneladende i FC Vestsjælland, hvor man på klubbens officielle hjemmeside fortæller, at de to bundklubber har valgt at fusionere og har fået lov til at lægge pointene sammen. Det betyder, at begge hold nu har overhalet OB og indhentet Esbjerg.

bt.dk har også sluppet en historie fri, der måske ikke helt holder vand ved nærmere eftersyn. Kan du finde den?