Ronda Rousey.
Ronda Rousey. Foto: FREDERIC J. BROWN

Det er ikke meget, at man har hørt til UFC-kæmperen Ronda Rousey, siden hun fik så mange tæsk og tabte sin seneste titelkamp.

Nu får hun et noget alternativt comeback til overskrifterne. For hun smider alt tøjet i den kommende udgave af ’Sports Illustrated Swimsuit Edition’. Det skriver magasinet selv. (Her kan man også se et par andre billeder)

»Rygterne er sande,« lyder det.

Rygterne opstod torsdag, fordi redaktøren af Sports Illustrated Swimsuit Edition, MJ Day,smed følgende billede ud på sin Instagram-profil:

Med ordene: »Hvis 2016 fortsætter på denne måde, så vil jeg blive en meget glad pige.« Med hashtagget 'Siswimsuit'.

Man kan ikke se, hvem kvinden på billedet er – andet end at hun er nøgen. Og bodypaintet. Men tatoveringen på det højre håndled afslørede ifølge skarpe iagtere identiteten. For Ronda Rousey har en identisk tatovering på sit højre håndled. Se bare her:

Bemærk tatoveringen på Ronda Rouseys højre håndled.

Ronda Rousey stillede også op i ’Sports Illustrateds Swimsuit Edition’ for et år siden – det var dengang også Caroline Wozniacki var med. Se Ronda Rouseys billeder fra dengang HER.

Sports Illustrated har selv skrevet en artikel om den mulige optræden af Ronda Rousey i den pikante bikini-udgave af magasinet. Uden dog at afsløre om det er sandt eller falsk.

Ronda Rousey har levet anonymt, siden hun af blev knockout af Holly Holm i en titelkamp i november sidste år. Dengang så hun efterfølgende særdeles medtaget ud:

Ronda Rouseybliver trøstet efter nederlaget til Holly Holm.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.