Foto: HANS KLAUS TECHT

Der er en grund til at Lindsey Vonn har vundet 76 World Cup-løb og har otte olympiske medaljer.

Skiløberen er dedikeret.

Se bare længere nede i artiklen.

Lindsey Vonn er lige som Caroline Wozniacki med i Sports Illustrateds ’Swimsuit Edition’ – og amerikaneren stiller også op kun iført bodypaint.

Men det afholder hende ikke fra at holde formen ved lige under den langstrakte seance (ifølge Caroline Wozniacki tog det 15 timer at få lagt malingen på, herefter skulle billederne skydes).

»Selv her stoppede jeg ikke med at træne, og nu er det tilbage til arbejdet. Jeg glæder mig til at stille op i Italien i den kommende weekend,« skriver Lindsey Vonn til denne video:

Og her er hun sammen med Caroline Wozniacki, da de to fik lagt maling på kroppen og fik taget billeder til Sports Illustrated.

Og I læsere skal da heller ikke snydes for et billede af Lindsey Vonn i badetøjs-positur.

I øvrigt er Lindsey Vonn stadig single efter bruddet med golfstjernen Tiger Woods. Det har hun for nylig fortalt til schweiziske Blick.

»Det er vanskeligt at finde en mand, som vil være sammen med en succesfuld kvinde. Det kræver stor selvtillid. – men han må heller ikke have for meget selvtillid. Der må være en balance. Jeg har ingen klare tanker om det. Jeg håber, at han er sød, og at han støtter mig,« siger Lindsey Vonn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.