Kvindernes konkurrence i super-G er aflyst i St. Moritz. Det samme er herrernes slalom i Val d'Isère.

Det er ikke muligt at afvikle de planlagte alpine skikonkurrencer denne søndag, Således er både herrernes og kvindernes World Cup-afdelinger blevet aflyst.

Kvindernes super-G i schweiziske St. Moritz blev aflyst på grund af snevejr, og det samme skete med herrernes slalomkonkurrence i franske Val d'Isère på grund af både regn og sne.

Det oplyser Det Internationale Skiforbund (FIS) ifølge nyhedsbureauet NTB.

Det er ikke første gang, at vejret driller de mandlige skiløbere i denne sæson. Hos herrerne er det blot lykkedes at afvikle to konkurrencer, siden sæsonen var planlagt til at begynde i østrigske Sölden 29. oktober.

Siden har man afviklet en enkelt slalomkonkurrence i østrigske Obergurgl, og lørdag den 9. december afviklede man en storslalomkonkurrence i Val d'Isère.

I søndagens konkurrence havde danske Christian Borgnæs startnummer 73 ud af de 73 startende, men det blev altså ikke aktuelt.

Hos kvinderne går det klart bedre med at afvikle konkurrencer. Her er der afviklet ni løb, og inden søndag havde det kun været nødvendigt at aflyse konkurrencer i Zermatt-Cervinia 18. og 19. november.

I næste weekend skal kvinderne efter planen dyste i Val d'Isère, mens herrerne er programsat til at konkurrere i Val Gardena/Gröden fra på torsdag.

/ritzau/