Det danske basketballhold Bakken Bears' eventyr i det fine europæiske selskab er slut efter nederlag på 69-94

De mangedobbelte danske mestre i Basketball fra Bakken Bears' drøm om Champions League sluttede fredag aften, da cypriotiske Keravnos vandt samlet over to kampe.

Det danske hold vandt ellers første kamp med cifrene 95-86, og cheftræner Steffen Wichs mandskab havde derfor gode muligheder for at spille sig videre.

Det danske hold måtte derfor ikke tabe hjemmekampen med mere end otte point, men med en fremragende anden halvleg knuste de forsvarende cypriotiske mestre Bakken Bears med cifrene 69-94.

Den samlede score for de to kampe lød derfor på 180-164 til cyprioterne.

Bakken Bears, som var seedet i kvalifikationen, startede ellers kampen bedst, da holdet ved første halvlegs afslutning var foran 45-39.

Den gode start på kampen formåede hjemmeholdet ikke at bære med ind i anden halvleg.

Keravnos fik en fremragende start på anden halvleg, da gæsterne scorede 12 hurtige point i streg på tre minutter. Man skulle fire minutter ind i anden halvleg før Bears kom på pointtavlen.

Cyprioterne vandt de to sidste perioder med de knusende cifre 25-13 og 30-11.

Kvalifikationen spilles bedst af to kampe, og scoren fra de to kampe lægges dermed sammen.

Med den kiksede kvalifikationen til Champions League bliver Bakken Bears overført til Fiba Europe Cup. Det var i Fiba Europe Cup, at de 17-foldige danske mestre i 2017/18-sæsonen nåede helt frem til semifinalen.

Sidst, Bakken-herrerne var i det fine europæiske selskab, var for tre sæsoner siden, hvor det blev til 13 nederlag i 14 gruppekampe.

Den danske basketball-liga starter på søndag.