Kyrie Irving måtte sidde uden for i kampen mod Chicago Bulls, der forstod at udnytte fordelen fuldt ud.

Chicago. Chicago Bulls udnyttede fuldt ud Kyrie Irvings fravær, da holdet hjemme tog imod Boston Celtics i verdens bedste basketball-liga, NBA, natten til tirsdag.

Således lykkedes det Chicago at sende Eastern Conferences tophold hjem med en sæk på 108-85.

Nikola Mirotic scorede 24 point for hjemmeholdet, mens Bobby Portis supplerede med 23 i udraderingen af Celtics.

Kort før kampstart måtte Boston Celtics' store stjerne Kyrie Irving opgive at stille til start på grund af en skade i låret.

Og med forward Marcus Morris på sidelinjen med smerter i knæet var det et noget decimeret Boston-hold, der stod over for de veloplagte Chicago-spillere.

Og Chicago formåede at udnytte fordelen - især via storspil af Nikola Mirotic.

Boston Celtics kom godt fra start og førte med 29-28 efter første quarter. Anden periode blev de grønblusede Celtics-spillere dog løbet over ende, og Chicago førte 56-42 ved pausen.

Chicago formåede at holde afstanden til Boston i tredje quarter og førte med 15 point inden fjerde quarter.

I sidste quarter satte hjemmeholdet tempoet op og øgede forspringet yderligere og cementerede dermed en stensikker sejr.

Al Horford var den flittigst scorende for udeholdet med 15 point.

Boston Celtics har efter nederlaget en statistik på 23 sejre og seks nederlag. Holdet indtager dog stadig førstepladsen i Eastern Conference med et komfortabelt forspring.

Toronto Raptors er nærmeste forfølger med 17 sejre og syv nederlag.