Andreas Bube formåede ikke at tage medalje i søndagens finale på 800 meter ved indendørs-EM i Skotland.

Mellemdistanceløberen Andreas Bube sluttede på femtepladsen på 800 meter ved EM i indendørs atletik i Glasgow i Skotland.

I finalen søndag aften satte han en spurt ind i afslutningen, men den rakte ikke til en medalje.

I vanlig stil lagde han sig bagest i feltet til at starte med, men så skruede danskeren tempoet i vejret og løb frem som nummer et i det syv mand store felt.

Den position holdt han dog ikke længe. På sidste omgang gled han ned på fjerdepladsen, og den formåede han ikke at avancere fra.

Bube blev noteret for tiden 1 minut og 47,67, mens spanieren Álvaro de Arriba vandt guld med tiden 1 minut og 46,83 sekunder.

Bube havde også kvalificeret sig til finalen i femtebedste tid, da han lørdag sluttede som nummer to i den ene semifinale.

Med resultatet formåede han altså ikke at gentage medaljebedriften fra det seneste EM. Således vandt han sølv ved indendørs-EM i Beograd 2017 i tiden 1 minut og 49,32 sekunder.

Sidste år blev Bube nummer seks ved udendørs EM i Berlin.

Andreas Bubes personlige rekord er 1 minut og 44,89 sekunder.