Kyrie Irving gik igen forrest for Boston Celtics, der for 15. gang i træk gik fra banen med en sejr.

Atlanta. Kyrie Irving scorede 30 point, og Jaylen Brown scorede 27 point, da Boston Celtics natten til søndag fik den 15. sejr i træk i verdens bedste basketball-liga, NBA.

På udebane endte de grønblusede med en komfortabel sejr på 110-99 efter at have været bagud store dele af kampen.

Boston Celtics fører dermed ligaen med foreløbig 15 sejre og blot 2 nederlag i denne sæson. Det er den bedste sæsonstart i klubbens historie.

Sejrsstimen er samtidig klubbens femtelængste. Holdet mangler stadig fire sejre for at tangere klubrekorden på 19 sejre, der blev sat i sæsonen 2008-09.

Tyskeren Dennis Schröder var i lørdagens kamp den flittigst scorende for hjemmeholdet. Han nettede for 23 point, mens Kent Blazemore supplerede med 19.

Atlanta Hawks agerer bundprop i Eastern Conference med blot 3 sejre og 13 nederlag.

Holdet tankede ellers selvtillid for to dage siden, hvor det blev til en rekordsejr på 46 point over Sacramento Kings.

Atlanta Hawks kom også bedst ud af starthullerne i lørdagens kamp. Boston Celtics fik dog udlignet midtvejs i tredje quarter efter at have været bagud med 16 point.

Kyrie Irving slog sømmet i Atlantas kiste med et layup i kampens sidste sekunder. Det skete til stor begejstring for de få tusinde Boston-tilhængere i Atlanta.

"MVP", "MVP", lød det fra lægterne mod Irving på banen med henvisning til ligaens - i tilhængernes øjne - mest værdifulde spiller.

Kyrie Irving var igen aldeles kampafgørende og scorede i en periode på 31 minutter på 10 ud af 12 forsøg, inklusive fem trepointsscoringer.