Ekskæresten til en tidligere NBA-spiller, der blev slået ihjel, er nu anholdt, fordi amerikansk politi mener, hun har forbindelse til mordet.

Lorenzen Wright spillede NBA-basketball for blandt andet Atlanta Hawks og Cleveland Cavaliers. I 2010 blev han myrdet kun 34 år gammel kort efter, han forlod sin ekskæreste, Sherra Wrights, hus. Senere blev han fundet skuddræbt.

Mordet har længe været efterforsket, og i fredags - mere end syv år efter drabet - blev Sherra Wrights anholdt, fordi hun mistænkes at have forbindelse til basketball-spillerens død.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvad Sherra Wright er anklaget for, men Lorenzen Wrights mor fortæller, at politiet har forklaret hende, at ekskæresten vil blive mødt af drabsanklager, skriver Fox13.

Også en anden er anholdt i sagen. Det er Billy Turner, er var kordegn i den kirke, som parret benyttede. Han blev anholdt i tirsdags anklaget for drab. Han nægter sig ikke skyldig.

Mordet på Lorenzen Wright står stadig tlbage som en af Memphis Police højest profilerede sager, der ikke er opklaret.

»Lorenzen Wright-sagen har været i politiets søgelys i mange år. Vi har sagt mange gange, at vi ikke ville stoppe med at efterforske sagen,« sagde Michael Rallings, der er politichef ved Memphis Police.

Samtidig udtalte han, at der muligvis bliver rejst flere anklager i sagen.

Sagen er kommet frem i medierne igen, efter at politiet i Memphis fandt et mordvåben i Mississippi Lake i sidste måned.