Den amerikanske baseballstjerne Felipe Vazquez har indrømmet, at han havde 'sex, men ikke rigtig' med en 13-årig pige, han mødte gennem Instagram.

Det viser nye retspapirer fra straffesagen, der blev frigivet torsdag.

De nye dokumenter oplyser i foruroligende detaljer, hvordan det påståede overfald fandt sted i august 2017.

28-årige Vazquez fortalte efterforskere, at han kørte sin røde Ford Mustang cirka en time fra Pittsburgh til pigens hjem i Scottsdale, Pennsylvania, og at de to begyndte at 'fjolle' rundt i hendes indkørsel.

Felipe Vazquez.
Felipe Vazquez. Foto: JUSTIN BERL
Vis mere

Han beskrev offeret som 'allerede klar til sex' og indrømmede derefter, at de havde 'seksuelt samleje inde i hans bil', ifølge anklagen.

Den venezuelanskfødte Vazquez – hvis kaldenavn er 'mareridt' – beskrev mødet som 'sex, men ikke rigtig', fordi det blev afbrudt. Papirerne hævder også, at atleten sendte offeret en sms så sent som i juli, hvor han sagde, at han ville 'færdiggøre' akten.

Han skulle angiveligt også have sendt pigen en video af sig selv have sex med en anden, og de to har også angiveligt udvekslet nøgenbilleder, og offeret sendte ham videoer, hvor hun udførte sexhandlinger på sig selv, ifølge retspapirerne.

Da politiet afhørte ham hjemme i Pittsburgh's Strip District tirsdag, hævdede Vazquez, at han ikke kunne huske pigens navn, men sagde så, at han kendte hende, efter at han fik forevist et billede af hende.

Felipe Vazquez.
Felipe Vazquez. Foto: John MCCOY
Vis mere

'Vazquez huskede, at ofret sendte ham en besked en gang på Instagram, men hævdede oprindeligt, at han nægtede at kommunikere med hende på grund af hendes alder,' står der i papirerne. Han fortalte også politiet, at offeret 'så for ung ud, og at hun så ud til at være 16 år eller yngre'.

Pigens mor fandt angiveligt billederne og sms'erne på datterens telefon og underrettede politiet i Florida. Da de afhørte pigen, fortalte hun dem om hændelsen i Scottsdale i Vazquez' bil, og det startede efterforskningen.

Vazquez er blandt andet tiltalt for ulovlig kontakt med en mindreårig og uretmæssigt overgreb på en person under 16 år.

Felipe Vazquez skulle efter sigende have en årsløn på 2,5 millioner dollar svarende til 17 millioner kroner.