Når Viborg FF spiller sin første hjemmekamp i UEFA Cup i klubbens historie, vil det ikke blive på hjemmebanen Viborg Stadion.

"Vi havde håbet, at UEFA ville acceptere Viborg Stadion som egnet til international fodbold, men det gik ikke. Vi har kun 900 siddepladser, og det er ikke nok, så nu flytter vi til Silkeborg Stadion, hvor vi har fået en fair behandling af både Silkeborg Kommune og vores kolleger i Silkeborg IF.

Der vil være plads til cirka 6.000 siddende tilskuere, og for at hjælpe vore fans, vil vi arrangere bustransport fra Viborg til Silkeborg, som jo ellers kun ligger 35 kilometer væk," fortæller Viborgs direktør, Morten Jensen.

Tidspunktet for udekampen er også blevet fastlagt, nemlig torsdag den 14. september i Moskva, klokken 18.00 dansk tid.

"Vi håber at vende hjem med et godt resultat, og det skulle ikke være helt umuligt. CSKA Moskva har godt nok været et storhold i mange år, men i sidste sæson blev de slået ud af UEFA Cupen af norske Molde, så helt chanceløse vil vi altså ikke være," fastslår Morten Jensen.

Steffen Højer venter

Viborgs nye angriber, Steffen Højer, venter stadig på sin spilletilladelse.

"Nu er vi i det mindste så langt, at DBU har fået lovning på, at det italienske fodboldforbund vil sende certifikatet straks, og at det faktisk skulle være på vej," siger Viborg-direktøren.