Danskerne elsker Mia Hundvin, Aqua-Lene og Rolv Wesenlund alias Marve Fleksnes, mens vi hader Egil »Drillo« Olsen. Det viser vores afstemning her på B.T.online.

  • STEM SELV MED HER

    ____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Trods "Drillos" status som stærkt forhenværende landstræner - med en højt udtalt lyst til at blive det igen - er han blevet selve symbolet på norsk landsholdsfodbold. Han fører markant floplisten her på B.T.online, og selv ikke de allermest skingrende nationale tophuesvingende sportskommentatorer eller hele det samlede fodboldlandshold kan være med.

    Her i huset bider vi mærke til, at B.T.s norske ejere, Orkla, slet ikke opnår den anerkendelse, som de fortjener. Kun to procent har stemt på Orkla....

    I aftes kl. 23 havde ca. 6.900 personer deltaget i B.T.s afstemning.

    I øvrigt har den norske avis Aftenposten svaret igen med en tilsvarende afstemning om danskerne: Nordmændene elsker Tuborg og hader det danske talsystem.

    Længere nede på Norges flopliste kommer Eddie Skoller (han stjal Sissel), Peter Schmeichel, skiføret og Michael Learns to Rock. Bemærkelsesværdigt er, at det danske fodboldlandshold i Norge er på toplisten.

    Vil du se, hvordan Aftenpostens læsere stemmer, så klik her:

    www.aftenposten.no