Fotoalbum. Racerkører Ronnie Bremer voksede op på Islands Brygge og var en rod, der mødtes med bander fra andre bydele for at slås. Han gik ud af skolen efter syvende klasse, og det var på gokart-banen, han udfoldede sine talenter

1. Storebror styrede Bryggen

Jeg er vokset op på Islands Brygge i København, der dengang var et arbejderkvarter. Min mor, Lone, var på understøttelse, og min nu afdøde far, Freddy, havde en dyreforretning, inden han blev førtidspensionist. Min mor var meget aktiv med frivilligt arbejde, hun hjalp pensionister med bla. porcelænsmaling. Det var et hårdt kvarter, hvor vi var nogle små bandeagtige grupperinger, der mødtes for at slås. Jeg var mest med på sidelinjen, fra jeg var omkring 10 år. Min storebror var en berygtet person. Det var ham, der styrede Bryggen. Vi drenge mødtes med bander fra Sundby, Nørrebro og Urbanplanen ude ved Amager Fælled ved Ballonparken på aftalte tidspunkter for at slås. Nogle havde køller med, men det var alligevel regulære kampe. Når nogen gik i jorden, var der ingen, som trampede på ham bagefter.

2. Mor skrev mine stile

Jeg begyndte at køre cross på en Puch Maxi, og dengang var jeg ikke to lorte høj, men min ryg kunne ikke holde til det, og derfor gik jeg over til gokart. Efter tre uger vandt jeg det første løb i gokart. Jeg var vel en møgunge, der altid sagde lige, hvad der faldt mig ind. Jeg var ret skoletræt og gik ud af skolen en uge inde i ottende klasse. Jeg var ikke videre god til at skrive og stave, og min mor gjorde mig den bjørnetjeneste, at hun skrev mine stile. Men ingen på skolen tog fat om det, selvom man tydeligt kunne se, det var min mors håndskrift. Regning var jeg skrap til.

3. Voksede op uden spisetider

Her bliver jeg interviewet af en journalist fra DR. Jeg voksede op med en fri opdragelse uden spisetider. Mine forældre havde lige til dagen og vejen, og vi søskende arvede tøj fra hinanden. Men alligevel var det en god og sjov barndom. Vi boede fem personer i en toværelses lejlighed på 62 kvadratmeter med 120 undulater, en skildpadde, en hund og en vildand. Anden døde, fordi den blev trykket under min far, da han sov. Derfor købte han en slagteand, som ikke sked på tæpperne, men på aviserne. Der var liv og glade dage.

​4. Mor kom ud af koma – men far døde

Her er jeg på gokartbanen på Amager med min far. En del år senere – i 2011 – insisterede han på, at jeg skulle tage til Red Bull Ring og køre, selv om han var blevet alvorligt syg. Jeg kørte ham på hospitalet om onsdagen. Om søndagen ringede min bror – han var helt ude af den og i gang med give min far hjertemassage. Og da jeg kom hjem, var han død. Det var mærkeligt at se ham livløs, som om han bare sov. Jeg tror, han døde, fordi min mor et år tidligere røg i koma i tre måneder, fordi hun var blevet blyforgiftet af porcelænsmaling i sit frivillige arbejde. Det tog hårdt på min far, da han fik at vide, at min mor ikke ville overleve. Derfor tog han ikke sin insulin rigtigt. Det gik meget ned ad bakke. Men pludselig kom mor ud af koma, og et halvt år efter var hun på benene igen. Min far blev 68. Jeg rejste til Canada for at køre ræs tre dage efter, at han var død, og jeg vandt det løb, mens jeg mentalt var i en mærkelig zone.

​5. Fabrikskører

I 1999 blev jeg officielt fabrikskører for gokartmærket Birel. De havde ikke vundet VM i ti år, da jeg var ved at vinde det i 1999. Fra 1998 til 2000 var jeg kongen inden for gokart-ræs i Formel Super A. Udover at være racerkører har jeg udviklet en app, der hedder MeetTheOne, som skal gøre det lettere for folk at finde kærligheden, fordi man kan tale sammen uden at vise ens telefonnummer. Lige nu er der 1.500 brugere. Jeg har brugt netdating i mange år, fordi jeg ikke er én, der går i byen, men der var mange skuffelser. Jeg har har det bedst med at snakke sammen, inden man mødes.

6. ​Blev far som 19-årig

Jeg flyttede hjemmefra, da jeg var 15, og da jeg lige var fyldt 19, blev jeg far til Natalie, som i dag er 18 og ved at blive uddannet frisør. Jeg mødte moderen, som var 21 år, og det var planlagt, at vi ville have et barn. Jeg tænkte, at når Jan Magnussen kunne, så kunne jeg også. Moderen, Betina, og jeg kom til at være sammen i tre års tid. Jeg var dengang i ’99 lige ved at vinde VM i gokart Formel Super A, hvor jeg kørte mod Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen og Nikko Rosberg. På sidste omgang, i sidste sving, blev jeg lige puffet af banen, så jeg blev nummer seks. Ærgerligt. Mange af dem kører Formel 1 nu. Jeg kom i stedet til at køre Formel Ford i England. Og jeg kom til den amerikanske Formel-klasse Atlantic.

7. Toppen af karrieren

Her et billede fra toppen af min karriere. Jeg var i Las Vegas og kørte Champ Car, som er USAs svar på Formel 1. Jeg førte et par omgange, men udgik, fordi jeg lavede en dum fejl i pitten. Bilen er nemlig sat skævt op, så den kun kan dreje til venstre og ikke til højre på grund af den ovale bane. Jeg ramte pitmuren og en mekaniker. I Charmp Car kører man 365 km/t hele tiden. Fuld gas i 20 miutter, hvor de 850 hk flytter den 600 kilo tunge bil rundt. På den tid bruger man en hel tankfuld, og så er det i pit. Det er som et drug at køre med den hastighed.

8. Mit livs kærlighed

Jeg lærte Rebecca at kende i 2015 via en sponsoraftale med firmaet Playground, hvor hun arbejdede. Jeg syntes, hun så meget sød ud. En medarbejder sagde: ’Kom nu, Rebecca, du skal ud at prøve en tur i Ronnies Mercedes’. Den ligner en taxa, men er en E-klasse AMG med 550 hk. Hun syntes, det var meget sjovt og sendte mig en venneanmodning på Facebook senere, og så begyndte vi at skrive sammen. Hun er the love of my life. Hun er ikke sådan én, der brokker sig over småting. Hun går ikke op i, om jeg burde have støvsuget og den slags ligegyldige ting. Vi kunne godt tænke os at blive forældre sammen – så vil jeg kunne kalde mig far til fire, for jeg har også tvillingerne Xander og Celina på seks år.