Her er de hemmelige optagelser af de mest brutale og kyniske dyretransporter på kloden.

Hvis du synes at afsløringerne sidste år af de danske grisetransporter var for meget, så se her hvordan systematisk dyremishandling foregår overalt på kloden, når dyr transporteres til slagteriet, for at blive til gode turistbøffer i Italien, Thailand eller på Hawaii.

De færreste turister ved, at når de sætter tænderne i en god bøf i Italien eller et grillet kyllingelår i Thailand, så er der risiko for, at kødet er fra levende dyr, der har haft en pinefuld og yderst brutal afslutning på deres korte liv.

Alt for lange transporter under forhold, der er under al kritik, hører til dagens orden i industrialiserede lande som Canada, Hawaii, Spanien, Italien og Australien. Og når vi taler om Namibia, Thailand, Brasilien og Sydafrika står det endnu værre til.

Det er den internationale dyreværnsorganisation WSPA, der sammen med lokale foreninger, står bag de chokerende afsløringer, som B.T.-online her bringer uddrag af.

Hvis du vil skrive under mod de pinefulde dyretransporter eller læse mere, kan du gøre det HER

Her er de groveste eksempler:
SE ALLE VIDEO-KLIPPENE HER

Beskrivelse af hestevideo: Levende heste transporteres i lange transporter på mellem 36 og 46 timer fra Spanien og Østeuropa til Italien, hvor de slagtes. De får ikke tilstrækkelig hvile eller foder og vand, og lider konstant, fordi de er klemt sammen i de larmende klaustrofobiske transportvogne, hvor de ofte udsættes for temperaturer på over 40 grader.

Beskrivelse af grisevideo: Grise i eget skidt og opkast transporteres i lastbiler og skib i op til ni dage fra Canada til Hawaii. Her bliver de udsat for temperaturer på op til 35 grader, De dyr der ikke kan klare mosten, dør af stress, bliver trampet ihjel eller får andre sygdomme. Dem der overlever ender ofte med store sår, bliver bidt af deres artsfæller eller skader deres ben og andre knogler.

Beskrivelse af kyllingevideo: Hver aften transporteres hundredetusinder kyllinger til Bangkok i Thailand under pinefulde forhold. De proppes sammen i beholdere så de knap kan røre sig. Hele 95 procent brækker en eller flere knogler, og mange dør under transporten på grund af iltmangel og den høje varme. Undervejs har de konstant afføring på grund af stress og lidelser, hvilket spreder andre sygdomme.

Beskrivelse af fårevideo Millioner af får udsættes hvert år for månedlange transporter i bil og skibe fra Australien til Mellemøsten. Titusinder dør af sult undervejs, fordi de ikke kan identificere de foderpiller der er spredt på gulvet, andre dør, når de glider, falder eller bliver mast af de andre dyr. De døde dyr bliver liggende i de overfyldte rum i ugevis, hvor tre får må deles om kun én kvadratmeter.

Beskrivelse af gedevideo: Hver uge bliver 15.000 geder fra Namibia stuvet ind i lastbiler for at blive kørt til slagtning i Sydafrika. Turen er på 2.300 kilometer, og under den lange transport, får de hverken mad eller vand, på trods af at temperatureren ofte når op over 40 grader. Mange dør af dehydrering, andre af åndedrætssygdomme. Dem der ikke dør pådrager sig diverse køreskader, og nogle geder bliver blinde af støvet fra de mange timer på de elendige landeveje.

Beskrivelse af kvægvideo: Hver uge bliver kvæg fra Brasilien i tusindvis transporteret i tre uger fra Belem til Beirut. I fire dage er de ude af stand til at bevæge sig eller ligge ned. De får ingen mad og vand, og på skibet bliver der brugt elektriske kvægstave, hvilket yderligere stresser dyrene. Mange dyr får hedeslag, læsioner åndedrætssygdomme, hvilket nogle dyr af undervejs.

SE ALLE VIDEO-KLIPPENE HER