Det var et gruopvækkende syn, der mødte politiet i det nordlige New Jersey, da de tirsdag morgen trængte ind i en lejlighed lidt uden for New York.

I lejligheden levede en forkommen fire-årig dreng sammen med liget af sin mor, som lå i soveværelset. Det var en håndværker, der havde alarmeret politiet, fordi der kom en grim lugt fra lejligheden. Det skriver Daily News.

Drengen var meget udsultet, og politiet anslår, at moderen har ligget død i omkring fem dage. Den fire-årige dreng var dog i stand til at tale med politiet, da de trængte ind i lejligheden.

Smurte liget ind i lotion

- Han fortalte betjenten, at 'der er masser af mad i køleskabet, men jeg kunne ikke åbne døren'. Så det er trist, at ingen familiemedlemmer kom for at se til ham. Meget trist, fortæller politidirektør Daniel Zieser til radiostationen WCBS ifølge Daily News.

Drengen blev efterfølgende bragt til behandling på hospitalet. Politiet oplyser videre, at drengen i sin desperation prøvede at smøre lotion på sin mors døde krop for at få hende til at vågne igen.

Retsmedicinere skal nu udføre en obduktion af moderens lig for at fastslå tidspunktet for og årsagen til hendes død. Politiet mistænker dog ikke, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.