En mand og to kvinder, som natten til søndag forsøgte sig med lidt variation i sexlivet, måtte have hjælp af ordensmagten, da et sæt håndjern gik i baglås.

Det pikante optrin fandt sted i Nittedal i Norge, hvor de tre involverede efter en fugtig lørdag aften i byen besluttede sig for at dele dobbeltseng.

For at pifte oplevelsen lidt op blev to sæt håndjern fundet frem, de to damer lænket sammen - og lænket fast til sengestolperne.

Da solen stod op søndag morgen og damerne skulles sættes på fri fod igen, opstod der imidlertid uventede komplikationer, skriver avisen Romerikes Blad. Det ene sæt håndjern var nemlig gået i baglås.

Efter flere desperate forsøg på at låse dem op, måtte manden, der var den eneste som kunne slippe fri af sengen, bide al skam i sig og ringe til politiet.

- En patrulje med to betjente blev sendt til stedet, og fik hurtigt løst problemet, fortæller vagthavende hos politiet i Lillestrøm til avisen.

- Vi anser det som en ren service. Vi er vant til at hjælpe folk, som har låst deres nøgler inde i bilen, men dette her var en lidt anderledes variant. Og jeg tror, at det bliver en engangsoplevelse.

fh@bt.dk