Den skuffende 4. plads ved OL kan meget vel blive Hanne Poulsens sidste, internationale resultat. I en alder af blot 19 år overvejer hun at stoppe med taekwondo.

"Det er højst sandsynlig noget af det sidste hun sparker," siger landstræner Sten Knuth.

"Nu skal hun have et par måneder, hvor hun spekulerer over, hvad der skal ske. Jeg prøver at påvirke hende til at fortsætte. Som træner vil det være katastrofalt hvis hun stoppede, for hun har 5-6 år i sig endnu.

Spørgsmålet er, om det er prisen værd, når hun skal snydes sådan her og ikke får en medalje, som hun fortjener. Så er det svært som træner at sige, at hun må blive ved."

Hanne Poulsen var ikke helt afklaret om sin femtid efter nederlaget til Shu-Ju Chi i bronzekampen. Det næste stævne ligger først i januar, så foreløbig vil hun give sig selv tid til at komme på toppen igen - fysisk og mentalt.

"På et eller andet tidspunkt vender jeg det om til noget positivt. Jeg kommer ikke hjem med en fin ting om halsen og jeg får ingen bonuspenge af Team Danmark, men en 4. plads ved OL er jo stort. Det havde jeg ikke drømt om for 12 år siden, da jeg startede.

Lige nu føles det ikke som om, det har været det hele værd. Men jo, jeg har lært meget om mig selv.

Jeg har virkelig haft mange tanker om, om et OL er det hele værd og ikke bare ét stort cirkus, og om tilfredsstillelsen ved en medalje kunne opveje de andre tilfredsstillelser, jeg er gået glip af.

Jeg tror, jeg er glad for, at jeg har gjort det og holdt ud til den bitre ende. Og den er fandeme bitter."

Der hersker også stor usikkerhed om landstræner Sten Knuths fremtid.

Han har fået en skriftlig advarsel efter en sag, hvor han brugte 14.000 øremærkede kroner til de aktive på at betale en rejse for en tidligere landstræner.

Sten Knuth har efterfølgende sagt op med virkning efter OL - men bebudede i går overfor B.T. at han alligevel gerne vil fortsætte.

"Jeg har givet hovedbestyrelsen en undskyldning og sagt, jeg er klar over, at jeg har lavet nogle dumheder. Jeg er villig til at fortsætte, og jeg håber, at de er klar til at tilgive.

Det kan være at hovedbestyrelsen siger, at jeg har misbrugt min stilling og de ikke kan se mig i øjnene mere. Så er det det. Men jeg er villig til at forhandle om, hvordan rammerne for min ansættelse kan se ud i fremtiden," siger taekwondo-landstræneren. westh