Lyt til artiklen

Robinson-stjernerne Biker-Jens og Tina Steele raser over ugebladet Se og Hørs historie om, at paret havde sex efter en munter nøgensvømning.

 • Robinson-deltagere: Der skete intet
 • Chefredaktøren: Sagsøg os bare

  »Robinson-Tina tilstår: Sex med Jens« står der med store bogstaver på forsiden af denne uges Se & Hør.

  En god historie, men også en påstand, der absolut ikke bliver bekræftet inde i bladet.

  Tina Steele er splintrende rasende over sexhistorien, da B.T. ringer for at høre hendes reaktion på afsløringen.

  »Jeg tænkte bare, fuck, det er løgn. Gu' har jeg ej bollet med Jens,« siger Tina, der først troede, at journalisten fiskede efter historien om, at hun og Jens havde nøgenbadet på øen, og derfor prøvede at snakke sig uden om det.

  »Derefter sagde hun, at hun havde fra nogle kilder, at vi havde bollet i mørket. Jeg er så hidsig, at du tror, det er løgn. Jeg ringede til hende her i dag og sagde, at jeg håbede, hun havde båndet og sagde, at hun var sindssyg i hovedet,« siger Tina.

  Hun har nu allieret sig med en advokat, som Robinson-kollegaen Henrik Ørum har anbefalet, og sender formentlig allerede i morgen et brev til Se og Hør med krav om en millionerstatning, hvis det står til hende.

  »Jeg er fucking ligeglad med pengene. Pengene kan for min skyld gå til en forbedring af Se og Hør. Men det kan simpelthen ikke være rigtigt, at Se og Hør gang på gang fremturer med løgnehistorier, som ødelægger folks liv,« siger Tina Steele, der allerede sidste år måtte læse, at hun havde haft sex med Lars Lang på øen. En historie, der ikke passede.

  »Det kan sgu da ikke passe, at bare fordi jeg har haft et escortbureau for ti år siden, så kan de skrive, at jeg boller med hvem som helst eller Jens for den sags skyld,« fastslår hun.

  Også Jens Romundstad er chokeret over sex-historien. Han føler sig fuldstændig magtesløs, fordi han sidder 5.000 kilometer væk i krig i Kirgisistan. Han har ellers valgt ikke at give interviews om Robinson, fordi han ikke gider at deltage i mudderkastningen. Men med B.T.s historie i går om dødstrusler mod Sonny og denne, ifølge ham og Tina, usande sex-historie, synes han, at tingene eskalerer så voldsomt, at han har valgt at tage bladet fra munden.

  Skaldet nar

  »Nu er Se og Hør blevet min fjende. De er gået efter manden, hvor der ikke engang har været en bold involveret. Det er for sindssygt. De har trådt mange skridt ind i mit privatliv, og det skal de fandme ikke have lov til. Jeg har kun to ting at sige til den skaldede nar til Henrik Qvortrup (chefredaktør på Se og Hør, red.) Et, hold dig langt væk fra Kirgisistan, to, hold dig langt væk fra Amager, når jeg kommer hjem,« siger Jens, der som det første tænkte, at nu oplevede han lidt af den samme hetz som kronprinsen, der må finde sig i at få endevendt sandt og usandt om sit privatliv.

  »Jeg vil foreslå ham, at vi tager et par hætter over hovedet og en par pumpguns under armen og giver det sladderblad det samme tilbage,« siger han.

  Han når at fremsætte en del trusler og verbale svinerier mod ugebladet i løbet af samtalen, og en ting er i hvert fald hundrede procent sikkert. SE og HØR har fået den sidste kommentar fra ham.

  Når han kigger tilbage, ved han godt, hvordan historien er opstået. For hverken han eller nogen af de andre deltagere har været bange for at kysse hinanden eller give et kram.

  »Jeg har da ligget sammen med Tina Steele på stranden, ligesom Sonny i øvrigt lå med bar røv ved siden af Christina. Det er jo ikke det samme som at råbolle,« siger Jens, der også var ude at nøgenbade med Steele.

  Det har hans forlovede fået at vide for længst, og hun kan også være lettet over, at Jens' forplantningsorganer slet ikke duede til noget på det tidspunkt, hvor den hede elskov skulle være foregået.

  Han flængede nemlig »sine nosser på nogle koraller, så de lignede flåede tomater,« allerede den første dag efter sammenlægning, fortæller han.

  »Jeg vil da også gerne give dig alle de saftige historier dernedefra. Jeg har kysset Lone på panden og kinden. Jeg har klappet Victorine i røven og kildet hende, og jeg har holdt om Mette Legaard i timevis og kysset hende i nakken. Hun var nok den, jeg kyssede flest gange. Jeg har endda også krammet Kløcker, som jeg har fundet ud af, er en rigtig fin fyr,« siger Jens.

  Selvom han er fuldstændig chokeret over historien, kunne han og Tina allerede på øen mærke, at en af reporterne jagtede en god historie dagen efter nøgenbadningen. Tina blev udsat for en regulær afhøring.

  »Jeg kunne godt mærke på en af reporterne, at hun havde nogle lumske tanker. Hun blev ved med at sige, at der var sket noget. De kunne se det på mig, og nu skulle jeg ikke lyve,« siger Tina Steele, der bagefter fik Jeppe Juhls ord for, at de godt vidste, at der intet skete.

  Men den forsikring var ikke meget værd, da Jens' kæreste, Karen, i går morges som den første læste om sin forlovedes seksuelle ekskader på øen. Journalisten havde ringet til hende og sagt, at hun sendte hende bladet, og der nok ville stå noget, som hun blev lidt ked af, men det skulle hun ikke tage sig af.

  Da hun fik bladet ind ad brevsprækken og læste overskriften, ringede hun grædende til Jens, der straks ringede til Tina for at høre, hvad helvede det var for noget.

  Jens er da også mest bekymret for, hvordan Karen klarer at sidde alene derhjemme med rygterne, mens hendes mand er i krig 5.000 kilometer hjemmefra.

  »Det er noget lort for Karen. Hun bliver ringet op af alle veninderne, der vil høre, hvad det er for noget. Og hun sidder bare helt alene med det, mens jeg render rundt hernede med skarpladt pistol.

  Hvis Tina og jeg lå og råbollede på stranden, så skulle hele øen sgu nok høre det.«