Madeleine McCann blev kidnappet af én, som brændende ønskede et barn. Det mener den politimand, der var med til at lede efter hende.

LÆS OGSÅ: Her er de 48 spørgsmål Kate ikke vil svare på

Maddie lever og har det godt! Det budskab kommer fra én af de politifolk, der var med til at lede efter hende.

Den engelske politikommissær David Edgar har mere end 30 års erfaring med at efterforske mord, kidnapninger og seksuelle forbrydelser. Han fortæller i engelske The Mirror, hvorfor han er overbevist om, at pigen ikke er død. Han afviser alle de teorier, der tidligere har været fremme i sagen om hendes forsvinden.

SE BILLEDERNE: Politiets beviser i Maddie-sagen

Han tror, at hun simpelthen var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, da hun blev kidnappet fra ferielejligheden i Praia de Luz i maj 2007.

Til avisen siger han:

- Alle håber, at hun er blevet taget af nogen, som vil have et barn at tage sig af. Det er også min teori, fordi det bliver støttet af oplagte facts.

Han mener ikke de øvrige gisninger hænger sammen.

* Hun er taget af menneskehandlere: Til det siger Edgar: - Der er blevet udbudt en enorm dusør. En fra banden ville have brudt tavsheden og var gået efter pengene.

* Hun er bortført af en pædofil: Edgar: De fleste børnemishandlere skilder sig af med liget hurtigt og tæt på gerningsstedet og gør kun lidt eller intet for at skjule det. Det er et statistisk faktum. Der blev ikke fundet spor af hverken Madeleine eller hendes tøj.

* Hun er selv gået ud og er faldet ned i et hul: - De portugisiske efterforskere har søgt i tunneler og lignende. Og igen: Intet lig.

* Hun er selv gået ud og er faldet i hænderne på en pædofilring: - En tre-årig, som går ud på gaden og støder på en bortfører, som tilfældigvis kommer forbi? Det sker simpelthen ikke. De fleste mennesker, som ser et barn på gaden iført nattøj, vil gøre, hvad de kan for at finde hendes forældre.

* Forældrene har slået hende ihjel og gemt liget: - Edgar: Det er der ikke det mindste bevis på. Politimanden tilføjer, at der er god grund til at tro, at Madeleine er i live.

LÆS OGSÅ: Her er de 48 spørgsmål Kate ikke vil svare på