Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den bedrageri-anmeldte direktør Amanda Jacobsen er dukket op overfladen igen.

Hun har været forsvundet, siden det kom frem i forrige uge, at Gate Gourmet mistænker deres tidligere direktør for at have svindlet for mindst 126 mio. kr.

Amanda Jacobsen, hvis mand blev fundet død i mandags, blev i går politianmeldt af firmaet, der leverer mad til fly, og har nu valgt at samarbejde med sin tidligere arbejdsplads.

-Af hensyn til vores aktionærer, så er Gategroups førsteprioritet at få pengene tilbage. Den proces er allerede i gang i samarbejde med den involverede person, siger Gate Gourmets moderselskab Gategroup i en pressemeddelelse.

Bt.dk fik fredag aften fat i Gategroups kommunikationsdirektør, John Bronson, og spurgte ham, om den omtalte person er Amanda Jacobsen og om hun virkelig var dukket op til jordens overflade igen.

-Som vores pressemeddelelse fastslog, så samarbejder den pågældende person med os. Jeg kan ikke give yderligere detaljer om efterforskningen, men må henvise til myndighederne.

Sagen efterforskes både i Schweiz, hvor Gategroup har hovedkvarter, og i Danmark, hvor Statsadvokaten for Særlig Økonomisk Kriminalitet, SØK, i dag modtog en anmeldelse på svindel for 126 mio. kr.

-Vi har modtaget anmeldelsen i dag (fredag). Vi har et spor, der er rettet direkte mod pengene, og så et spor rettet mod Amanda Jacobsen,« forklarer politiinspektør Bent Isager-Nielsen fra SØK. Køb B.T. lørdag og læs mere

Andre læser også