En 57-årig kvinde er død efter en kosmetisk operation på en privat klinik i Stockholm. Årsagen er endnu ukendt.

Måske skal man lige tænke sig om en ekstra gang, hvis der ligger et gavekort til en skønhedsoperation under juletræet søndag aften.

I hvert fald mistede en svensk kvinde i tirsdags livet efter et besøg på en skønhedsklinik. Efter operationen på den private klinik i Stockholm blev hendes puls pludselig svag og hun blev hentet af en ambulance, men hendes liv stod ikke til at redde og hun døde senere på S:t Görans sygehuset. Det skriver Expressen.se.

Birgit Stark, der er kirurg og talskvinde for plastikkirurggruppen i Sverige bekræfter, at dødsfaldet har fundet sted og fortæller, at personalet på den pågældende klinik er meget nedtrykt og har modtaget krisehjælp.

Hvorfor kvinden døde, er endnu lidt af et mysterium. Men Birgit Stark påpeger, at der altid er en risiko i forbindelse med plastikkirurgiske indgreb. Og det er heller ikke første gang, at patienter dør efter skønhedsoperationer i Sverige.

- Der sker af og til uforklarlige dødsfald, selv om alt er gået efter planen under indgrebet, og det har vi også informeret vores patienter om, siger talskvinden for plastikkirurggruppen.

Den 57-årige kvinde skal nu obduceres.