Stripperen Dorthe Damsgaard, 31, der var kæreste med den myrdede eks-Bandidos Claus Barrit Bork Hansen, føler sig nu tvunget til offentligt at undskylde og beklage, at hun har udtalt sig om sit varme kærlighedsforhold til Claus Hansen.

Hun lover nu at tie stille i håbet om, at hun og hendes familie kan få lov at være i fred.

Efter mordet har Dorthe Damsgaard fået grove trusler både via telefonen og i breve - og hun blev så skræmt, at hun holdt sig væk fra eks-kærestens bisættelse.

I et brev til B.T. forklarer Dorthe Damsgaard, at hun i et trusselsbrev har fået besked på at sige undskyld og forklare, hvor bange hun er: »Jeg tør ikke længere,« siger hun.

Stripperen undskylder derfor til især »X-team«, der er Bandidos' støttegruppe.

»Efter at have modtaget trusselsbreve og stået offentligt frem og fortalt hjerteligt om mit forhold til Bandidos' Claus Hansen, vil jeg blot melde mig ud af det hele nu.

Jeg beklager og undskylder, hvis jeg har sagt noget forkert og personerne ved godt selv, hvem jeg hentyder til (X-team).

Jeg blev truet til at meddele offentligt til B.T., at jeg er bange og derfor trækker jeg mig helt ud af denne sag. Min mund er fra nu af lukket og jeg beder derfor om, at I lader mig og min familie få fred - ingen breve mere. Jeg undskylder til X-team,« skriver Dorthe Damsgaard i et åbent brev til dem, der har sendt truslerne til hende. -san.