En engelsk professor er overbevist om, at de mystiske 4.800 år gamle Stonehenge monumenter simpelthen er konstrueret på basis af den kvindelige anatomi.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Anthony Perks, en gynækologiprofesser fra et universitet i Vancouver lagde mærke til, hvordan nogle af stenene var afrundede og bløde, mens andre var efterladt rå. Og det må have været et meget stort arbejde at slibe stenene.

Han lagde også mærke til, at stenene er arrangeret i en elliptisk form - og sammenlignet med formen på de kvindelige kønsorganer mener han, at der er overaskende ligheder.

Perks mener, at kvindens ydre skamlæber er repræsenteret ved den yderste runde stencirkel, og at den indre stencirkel viser de indre skamlæber. »Altar«- stenen viser klitoris, og det tomme geometriske centrum viser fødselskanalen.

Til støtte for teorien er der fundet skeletter af børn, som er blevet ofret i centrum af stensætningerne og det giver professoren den overbevisning, at Stonehenge er opført for at hylde Moder Jord.