Pariserbøf, stjerneskud og club sandwich er ikke mad for  Rasmus Kofoed. Foto: Bjarke Ørsted
Pariserbøf, stjerneskud og club sandwich er ikke mad for Rasmus Kofoed. Foto: Bjarke Ørsted

Restaurant D'Angleterres køkkenchef nægtede at følge ordre om at sætte pariserbøf, stjerneskud og club sandwich på
menukortet og blev fyret.

Køkkenchefen på Restaurant D'Angleterre i København fik ti minutter til at samle sine ting, inden han blev vist døren og bedt om at blive væk af hotellets ejer, skriver Berlingske Tidende tirsdag.

Årsagen til bortvisningen skyldes ifølge køkkenchef Rasmus Kofoed, at direktør Henning Remmen´var vred over, at køkkenchefen nægtede at følge en ordre om at sætte pariserbøf, stjerneskud og club sandwich på restaurantens menukort.

Fredag arbejdede personalet til lukketid, men lørdag modtog restauranten sygemeldinger fra det meste af køkkenets og restaurantens personale. Det betød, at restauranten måtte indkalde personale fra Remmen-kædens restaurant på Hotel Sophie Amalie for at kunne servere en nødmiddag.

- Jeg har stået i lære på D'Angleterre, så jeg vidste godt, at det kunne være et underligt sted at arbejde, men jeg vidste ikke, at det var så slemt, at man ikke kunne sige sin mening til et møde uden

at blive fyret, siger Rasmus Kofoed, som i går var på vej til Paris.

Kofoed blev i foråret nummer tre i kokkenes svar på VM, og blev straks herefter headhuntet til at relancere Hotel D'Angleterres nyrenoverede restaurant på Kongens Nytorv.

/ritzau/
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.