Lyt til artiklen

Henrik Qvortrup får besøg af Berlingskes nyhedschef, Simon Andersen.

Hør B.T.s podcast Q&CO i din podcastapp eller her:

Jes Dorph-Petersen er blevet fyret som vært på TV 2 på grund af to krænkelsessager, der er kommet frem i en advokatundersøgelse, der skulle kortlægge sexismekulturen på tv-stationen. Vi taler med Dorph-Petersens advokat, Mette Grith Stage, og med kommunikationsekspert Anna Thygesen om sagen.

Mads Steffensen, der er vært på Danmarks mest lyttede radioprogram og podcast, Mads & Monopolet, stopper efter 17 år. Han skal i stedet lave Mads & A-holdet på podcasttjenesten Podimo. Vi spørger ham, hvorfor han stopper på DR.

DR Ramasjang har stjålet rampelyset i denne uge med den nye børneserie John Dillermand, der handler om karakteren med samme navn, der er indehaver af verdens længste dillermand. Serien har fået kritik af Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt. Vi taler med ham og med chef for DR Ramasjang, Morten Skov Hansen.

Vi taler også med Nye Borgerliges folketingsmedlem Lars Boje Mathiesen om hans populære Facebook-profil. Mathiesen har 73.000 »likes« på Facebook, hvilket er mere end det dobbelte af Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen. Vi spørger ham og kommunikationsekspert Benjamin Rud Elberth, hvorfor Nye Borgerlige har så meget succes på det sociale medie.