Amerikanske Rich Piana har arbejdet på sine enorme muskler, siden han var 11 år gammel. Men han er ikke bleg for at indrømme, at steroider har været en uundværlig del af hans træningsprogram. Det skriver Daily Mail.

45-årige Rich Piana fra Los Angeles har en kampvægt på intet mindre end 310 pund svarende til 140 kilo. Han tilbringer størstedelen af sin dag i træningscenteret og spiser ti måltider om dagen. Men det er ikke de mange vægtløft alene, der er skyld i hans spændstige overarme. I omkring 27 år har han været fast forbruger af diverse farlige steroider.

Ifølge Daily Mail har han i perioder brugt mere end 2500 dollars om måneden, svarende til 16.000 danske kroner, på væksthormoner. Derudover tog han også steroider.

Rich Piana flekser gerne sine mange muskler på de sociale medier. Han har sin egen YouTube-kanal, hvor han holder timelange foredrag om bodybuilding og deler private steroideerfaringer med sine mange følgere. Han har sågar lagt et billede op af sit skema over hvornår på dagen, han fylder sig med steroiderne.

I en af sine videoer fortæller han, at han er glad for steroiderne:

»Hvis du har valget mellem at tage steroider eller forblive naturlig, vælg naturlig. Der er ingen grund til at tage steroider, du skader bare din krop og dig selv. Men hvis du vil være en professionel bodybuilder, gæt så hvad. Du er sikkert nødt til at fucking gøre det, du har ikke noget valg. Det var den båd, jeg var i,« siger han.

»Men ved du hvad? Jeg er glad, for det jeg valgte, og sådan mit liv har udviklet sig, og jeg ville ikke have valgt noget anderledes. Jeg er oprigtigt gald for det valg, jeg tog om at starte med at tage steroider i en tidlig alder som18-årig.«

Rich Pianas mor var bodybuilder, så han er vokset op med træning. Han startede som 11-årig og begyndte at konkurrere, da han blev 15. Det havde han ikke den store succes med. Han vandt ingen konkurrencer. Det ændrede sig, da han blev 18 år og kastede sig over steroiderne.

Han scorede topplacering i flere konkurrencer og blev også kåret som Mr California.

Hans kone, Sara Piana, træner også, så han deler den ekstreme livsstil med hende. I dag er han ikke længere bodybuilder, men træner stadig muskelbundet. Alt imens deler han ivrigt det hele på de sociale medier og tjener penge på indtægterne fra sin youtube-kanal. Derudover har han et firma, der sælger forskellige træningstilskud.