16-årige Leukæmi-ramte Carolines store ønske var at få et klaver og møde Sascha Dupont. Ønskerne blev i går opfyldt.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>»Ih, det er for vildt, det er for vildt,« var det eneste 16-årige Caroline Lauritzen kunne sige, mens glædestårende trillede ned ad kinderne på hende.

Hun var netop intetanende kommet hjem til Tikøb i Nordsjælland og trådt ind i stuen. Her sad Sascha Dupont og spillede på Carolines nye klaver.

Det var foreningen Ønskefonden, som var kommet forbi og havde opfyldt to af Carolines største ønsker.

Ønskefonden er en privat forening, som via donationer har til formål at opfylde ønsker fra børn mellem tre og 18 år med uhelbredelige eller livstruende sygdomme.

I april 2002 fik Caroline konstateret leukæmi. Hendes udsigter er gode. For tiden er hun i kemobehandling og skal være det indtil oktober. Herefter håber alle på, at hun vil være rask.

Meget gæv pige
»Hun er en meget gæv pige. Nogle gange tackler hun det bedre end os andre. så er det nærmest hende, der skal holde vores humør oppe,« fortæller hendes mor. Caroline går meget op i musik og sang. Til daglige går hun i 10. klasse på en drama- og musik-linie i Helsingør.

Hun er en kæmpe-fan af Sascha Dupont og sidder klistret til skærmen, når der er Hit Med Sangen. »Hun kan jo spille alle melodier i verden,« siger Caroline begejstret og fortsætter:

»Jeg kan ikke selv spille ret meget på klaver endnu. Men nu kan jeg øver mig alt det jeg har lyst til. Det er rigtigt dejligt.«

Sascha og Caroline kastede sig straks over tangenterne sammen. Caroline fik de første klaverlektioner af mesteren selv og lærte som det første en C-dur.

»Det er anden gang jeg er med til at overrække et klaver til et sygt barn. Det er bare helt fantastisk at være med til og se, hvor glade børnene bliver. Det er utrolig livsbekræftende,« siger Sascha Dupont, som også selv måtte fælde en tåre, da Caroline blev helt overvældet.