"Jeg har ikke god erfaring med små hunde", lyder det fra King. "Og jeg tænder slet ikke på dem", supplerer Rollo lynhurtigt. Rollo og King har til trods for deres navne ligeså meget til fælles med hunde, som kaffe har med vaskepulver.

Men derimod har de to hundehoveder en masse til fælles med hinanden - nemlig musikken. I dag udkommer deres debutalbum - et album der har fået titlen "Midt i en løbetid".

Rollo og King hedder i virkeligheden Søren Poppe og Stefan Nielsen, og de har hidtil haft stor succes med singlen "Ved du hvad hun sagde?", som udkom i slutningen af sommeren. Med over 26.000 solgte singler er der virkelig lagt brænde i ovnen, før det splinternye album med ni forskellige sange og et clubmix af single-hittet dukker op i dag på hylderne i musikbutikker landet over.

Og det tegner godt. I forgårs kunne drengenes pladeselskab Edel Records notere et forsalg af "Midt i en løbetid" på 25.000 eksemplarer. Og dermed er guldpladen allerede hjemme - endda før selve release.

"Det er for fedt. Men det ville også være helt hen i vejret at tro, at vores album ikke ville blive en succes. Det er den tredje store ting, der sker i mit liv. Først blev jeg gift, så fik jeg en datter, og nu udgivelsen af albummet", siger en storsmilende Søren "Rollo" Poppe, der begyndte at spille og synge med Stefan i 1995 på Københavns Dag- og Aftenseminarium i Skovlunde, hvor de begge læste til lærer.

I dag har Søren imidlertid så travlt med at spille og synge, at han har taget orlov fra sit lærerjob. Stefan derimod er begyndt at læse musik og underviser også en 9. klasse på Rosenlundskolen i Skovlunde. Så Rollo og King løber stærkt.

"Vi har haft omkring 25 job siden slutningen af september. Det er hårdt, men det er det hele værd. Og belønningen kommer nok også meget snart", håber Stefan, der har stået for alt det tekniske på "Midt i en løbetid".

Søren har lavet musikken og skrevet teksterne til numrene, der alle er glade, humoristiske, danske syng-med-pop-sange. Og netop det danske er noget, som de to "hundestjerner" gør meget for at holde fast i.

"Der er alt for lidt dansk musik. Jeg synes, det er vigtigt at bevare det nationale gennem musikken. Alle diskoteker fyrer udenlandsk dance og techno af, og der er i dag slet ikke den samme plads til god pop og rock, som der var tidligere", forklarer Søren, der højst kan klare en halv time på et såkaldt techno-dance-diskotek.

"Vi spillede på Diskotek IN i København i fredags, og der passede klientellet slet ikke til vores musik", fortsætter den 28-årige familiefar og afslører, at han faktisk ikke bryder sig specielt meget om club mixet, der runder debutalbummet af. Men der skal jo være sådan ét, som han udtrykker det.

Hit-singlen "Ved du hvad hun sagde?" er af mange blevet sammenlignet med Søren Kragh-Jacobsens "Kender du det?" - bedre kendt som "Mona, Mona, Mona". Begge sange følger langt hen af vejen den samme stil, men Rollo & King-nummeret er dog en del frækkere. Opskriften til de numre, som både Søren og Stefan karakteriserer som børnevenlige, er lige til.

"Det er nemt at sætte billeder på teksterne i alle sangene. Og så er de meget enkle. Derfor tror jeg, at mange børn kan følge med til forskel fra Det Brune Punktum, der har et mere voksent publikum", siger Søren.

Han er blevet inspireret af egne oplevelser til at skrive sangene, og et massivt fjernsynsforbrug ligger faktisk til grund for nummeret "Fjernsyn for dig". Det er dog hverken Sørens eller Stefans yndlingsnummer, der i stedet gemmer sig bag titlen "Fodformede Gekkosko". Det er et nummer, der blev til, da Søren så et gammelt foto af sig selv iført gamle grimme fodformede Ecco-sko.

"Jeg er virkelig stolt af teksten. Det er et nummer, der rammer bredt, og så er det fedt at lave live", fortæller Søren, der forlængst har skiftet de fodformede ud med et par lidt mere moderne.

Der ligger ingen dybere tanker bag numrene på "Midt i en løbetid". Da arbejdet med at skrive startede på seminariet år tilbage, anede ingen af de to dengang lærerstuderende, at det ville føre til en pladekontrakt. Derfor blev der heller ikke tænkt videre over et egentligt budskab.

"Det kan være, at det kommer på næste album. Det ved vi jo, at vi får udgivet", siger Stefan.

De to københavnere har kontrakt på fire album. Og når det første er sendt godt afsted, går de igang med at producere nummer to, der gerne skulle være klar om et års tid. Men indtil da får Rollo & King også nok at se til med 5-6 job hver weekend på diskoteker, og adskillige halballer venter i december.

"Vi skal nyde opmærksomheden. Man ved aldrig, hvor længe det varer. Men jeg håber da, at vi kan blive et etableret dansk orkester. Bare folk ikke har glemt os om tre år", siger Søren, der dog har lidt svært ved at forestille sig det. Og når nu debutalbummet har solgt guld før udgivelsen...