Her præsenterer B.T.online hele årets Robinson-hold og vurderer hver enkelt deltagers vinderchancer.

Mandag den 11. september starter en ny omgang "Robinson Ekspeditionen" på TV3. Igen og igen er vi blevet lovet både en masse nyt og gevaldige overraskelser under denne tredje ekspedition - også blandt deltagerne.

Men de 16 deltagere ligner alligevel de tidligere typemæssigt, erfarede B.T.'s Malaysia-udsendte ved mødet med dem dagen inden, de blev sendt ud på deres øde ø.

Officielt fra TV3's side er de ikke udvalgt/castet som typer. Men det er tydeligt, at der også denne gang er et par pr definition lækre unge modeller af begge køn, så hr. og fru Husar foran Tossen har noget godt at se på. Der er en nydansker med anden kulturel baggrund, så de også er repræsenteret. Og der er en deltager, der tidligere har balanceret på kanten af loven.

Mere generelt kan nævnes syv deltagere i 30'erne, syv (stor-)københavnere, seks single-piger, tre single-fyre, samt seks fitness-freaks og en masse dyrkere af dykning, faldskærmsudspring, klatring, rapelling, yoga, samt mere almindelige sportsgrene.

I forhold til tidligere ekspeditioner kan man til gengæld sige, at der er færre personlige-ting-fjollerier som whisky, badedyr og sminkeboks. I stedet er prioriteret overlevelses-, beskæftigelses- og socialiserende ting.

"Det første Robinson-hold var selvfølgelig bedst," smiler dén udgaves vinder, Regina Pedersen, som var med i Malaysia som deltagervejleder og praktisk gris.

"Men mit indtryk af det her hold er positivt. Der er flere stærke personligheder, hvilket er godt for gruppen og deres oplevelser, hvis de kan finde sammen. Hvis de af samme grund ikke finder sammen, bliver det til gengæld godt fjernsyn," vurderer hun.

Her præsenterer B.T.online deltagerne i Robinson Ekspeditionen 2000. Klik på billeder eller navne for at læse mere om den enkelte deltager og se, hvordan B.T. vurderes hans/hendes chancer:

Victorine Njoh Pedersen

Stemt hjem som nr. 1


Bitten Bisgaard

Stemt hjem som nr. 7


Signe Ilkjær

Stemt hjem som nr. 13


Pia Rosholm

Tabte finalen til Sonny


Lærke Annalia Bregenhøj

>Stemt hjem som den første af fire i finale-afsnittet


Birgitte Hoff

Stemt hjem som nr. 8
Christina Vilsøe

Stemt hjem som nr. 3

Vendt tilbage i 7. afsnit

Stemt hjem igen som nr. 9


Roxanne Tirkov

Stemt hjem som nr. 4


Kim Møller-Nielsen

Stemt hjem som nr. tre af fire i finale-afsnittet


Jens Harrekilde Jensen

Stemt hjem som nr. 10


Frank Markussen

Stemt hjem som nr. 11


Ebbe Dag Christensen

Stemt hjem som nr. 6


Birger Jensen

Stemt hjem som nr. 5


Sonny Rønne Petersen

Mr. ROBINSON 2000


Søren Sehested

Stemt hjem som nr. 2


Anton Østergaard

Stemt hjem som nr. 12


Se også: Se også: HVOR BLEV DE AF - ROBINSON 1999


Se også: Se også: HVOR BLEV DE AF - ROBINSON 1998