Mens andre har store problemer med at komme af med deres bolig, har popsmeden Remee intet problem med at afsætte sine ferieboliger i Tyrkiet. Det skyldes en kæmpe eksponering af boligerne i TV2's boligmagasin 'Liebhaverne'.

Remee har tjent millioner på at skrive pophits. Og han bliver belønnet med 600.000 kr. af DR for sin indsats i X Factor. Så den kendte popsmed står ikke ligefrem og mangler penge.

Mens hans millioninvestering i ejendomme i Oasis Club ll uden for Alaynya i Tyrkiet sammen med partneren Jacob Christensen kunne nemt have været et yderst risikabelt projekt for Remee.

For som bekendt er boligmarkedet de fleste steder på det nærmeste gået i stå. Det tyrkiske boligmarkedet har også oplevet en nedgang mellem 15 og 40 procent. Men Remee og Jacob Christensen har ikke haft problemer med at sælge deres mange million-huse i det tyrkiske ferieparadis, hvor blandt andet kendisser som Johnny Hansen og Dennis Knudsen bor.

Og det skyldes ifølge Ekstra Bladet den overvældende eksponering parret har fået i TV 2's boligprogram 'Liebhaverne', hvor ferieboligerne flere gange er blevet vist frem for offentligheden.

- Der er ingen tvivl om, at der var der jeg fik kunderne, siger ejendomsmægleren Jan Fog til avisen.

Parret Remee og Jacob Christensen har foreløbig solgt 15 lejligheder i den tyrkiske badeby. Projektet rummer ialt 72 villaer i prisklassen 2 til 5 mio. kr.

En af de kendte i det tyrkiske ferieparadis, nemlig Kendis-frisøren Dennis Knudsen, har fortrudt købet af hele tre feriehuse og har nu sat to af dem til salg.