Lyt til artiklen

Ugens gæstevært i Q&CO er debattør, journalist og tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet Karen Bro.

B.T. blev tidligere på dagen ramt af MeToo-bølgen, da den tidligere studentermedhjælper Anne Louise Rühe i et interview med Fagbladet Journalisten fortalte om grænseoverskridende adfærd fra en redaktør på avisen. Vi taler med Anne Louise Rühe.

Du kan høre interviewet og resten af podcasten her eller i din podcastapp

Poul Madsen forlod i denne uge posten som ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet efter 14 år. Samtidig meldte avisen ud, at den ville droppe de såkaldte massageannoncer, der er annoncer for prostituerede, bagest i avisen. Vi taler om sagen med Karen Bro.

Vi skal også en tur til Storbritannien, hvor kongehuset i denne uge har stjålet overskrifterne efter prins Harry og hertuginde Megans kontroversielle interview med Oprah Winfrey i weekenden. Vi får en rapport fra Berlingskes Poul Høi, og så taler vi om mediernes kongehusdækning med chefredaktøren på Se og Hør, Niels Pinborg.

Til sidst får vi besøg af Allan Sindberg og Klavs Bundgaard fra podcasten 'Undskyld vi roder', der følger tilblivelsen af radiokanalen R8dio. De er på besøg til en snak om, hvornår radioen går i luften.