En kummefryser blev tømt for mad og Peter Lundin lagde de tre delvist parterede lig ned i fryseren, fordi de begyndte at lugte mandag morgen - to døgn efter drabene.

Om tirsdagen fortsatte han med at partere de frosne ligdele i husets garage med en vinkelsliber - men det svinede så meget, at Peter Lundin i stedet brugte den håndøkse, han samme dag købte i Metro.

I makabre detaljer har Peter Lundin tilstået parteringen af de dræbte under politiets afhøringer - men i retten i går klappede han pludseligt i:

"Jeg vil ikke sige ét ord mere om parteringen," sagde Peter Lundin, og anklageren Susanne Bæk Nielsen stoppede så afhøringen.

Politiets rapporter siger, at Peter Lundin efter drabene satte sig ned og røg hash, mens han tænke over, hvad han skulle gøre.

Mariannes tidligere svigerfar skulle komme på besøg om lørdagen, så Peter Lundin skrev en seddel på entredøren om, at familien var rejst på ferie til 28. juni.

Så bar han Dennis og Brian ned i badekarret i kælderen, og et par timer senere bar han også Marianne derned. Senere flyttede han drengene hen i brusekabinen og begyndte at partere Mariannes lig i badekarret ved at skære og brække hendes fødder af.

Han brugte først knive fra køkkenet.

Under afhøringen hos politiet viste han på kriminalassistent Johnny Winsløws ben, hvordan han gjorde. Om lørdagen var han hos isenkræmmeren i Rødovre Centrum for at købe en kniv, et skærebræt, rengøringsmidler og sorte sække.

Peter Lundin var i fuld gang med parteringen, da eks-svigerfaderen ringede på døren for som sædvanlig lørdag at aflevere ugeblade til Marianne. Men feriesedlen hang på døren, og han gik igen.

Peter Lundins kone ringede senere på dagen og sagde, han skulle komme hjem - her og nu.

Så han kørte i Mariannes Ford Mondeo og pakkede de første ligdele i sække, som han lagde i bagagerummet.

Han kørte hjem til konen med en skakt-nøgle i lommen og efter et par timer gik han ind i nabo-opgangen, Eskebjerggård 20, og låste affaldsskakten op og smed sækkene i.

En kvindelig beboer så det og råbte, hvorfor han smed affald i dér - og han svarede, at deres egen skakt var i stykker. Han kørte senere tilbage til huset på Nørregårdsvej, hvor han fortsatte parteringen af ligene til ud på natten søndag 18. juni.

Han tog igen sække med hjem til Eskebjerggård, hvor han denne gang smed dem i en container.

Peter Lundin blev hos konen Tina til mandag morgen, hvor han kørte tilbage til huset.

Ligene lugtede, og han besluttede at fryse dem ned, så han kunne gøre arbejdet færdigt senere.

Han lånte en vinkelsliber hos sin far Ole Lundin og kørte om aftenen igen hjem til Tina.

Imens skaffede han sig af med ligdele i en affaldscontainer ved faderens bopæl på Strandvejen.

Tirsdag købte han en håndøkse i Metro og fortsatte parteringen af de nu dybfrosne ligdele i garagen. Arbejdet fortsatte onsdag og torsdag - hvor han iøvrigt købte flere sække og rengøringsmidler i Metro og om torsdagen skaffede han sig af med de sidste ligrester i en container hjemme ved Eskebjerggård i Måløv.

"Det er ikke 100 procent rigtigt, hvad der står i rapporterne. Men jeg vil ikke forklare mere i dag. I har snydt mig en smule. Jeg har sagt, at der ikke skulle siges noget om parteringen.

Alligevel skal jeg nu be- eller afkræfte, hvad jeg tidligere har forklaret. Jeg vil ikke sige ét ord mere om parteringen," sagde Peter Lundin, der hos politiet bad om selv at få lov til at skrive forklaringen om parteringen ned med egne ord.

Peter Lundin har vist politiet, hvor han skaffede sig af med ligdelene i Eskebjerggård og ved Strandvejen. Derfra vil affaldet ende på Vestforbrændingen, og politiet har tidligere forgæves gennemsøgt 8.000 ton slagger i jagten på knogler.

Politiet vil nu muligvis gøre et nyt forsøg på at finde rester af Marianne og børnene.